Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Lora

Lora gyönyörű, érzékeny lány, évek óta egyedül él, magányát csak egy öntörvényű macskával osztja meg.

Színes magyar film, 2006

Főszereplők: Lucia Brawley, Nagy Péter, Fekete Ernő, Szamosi Zsófia, Bartsch Kata, Bánki Gergely, Csuja Imre, Gazsó György, Lázár Kati, Lukáts Andor, Reviczky Gábor, Takács Kati

Forgatókönyv: Divinyi Réka, Herendi Gábor, Sárközi Andrea

Zene: Hrutka Róbert, Yazoo, Yonderboi
Rendezte: Herendi Gábor

Lora gyönyörű, érzékeny lány, évek óta egyedül él, magányát csak egy öntörvényű macskával osztja meg. Három évvel ezelőtt boldog volt és szerelmes, kiállítás-szervezőként dolgozott. Élete azonban egyik pillanatról a másikra gyökeres fordulatot vett, amikor egy balesetben elvesztette szerelmét, Dávidot. Ekkor megszakította minden fontos kapcsolatát: Bettivel, legjobb barátnőjével és Gerivel, Dávid öccsével sem találkozott azóta. Geri távolról szerette Lorát, de nem akart, vagy nem mert a bátyja és a lány közé állni.

Három évvel később Lora egy borásznál dolgozik, és egy koncerten borkóstolót tart. A színpadon a szaxofonos Geri és zenekara játszik, és amikor megszólal a jól ismert régi szerelmes dal, Lora felfigyel, és Geri újra meglátja a lányt. Lora először futva menekül az emlékek elől, de a fiú utána rohan. Feltámadnak benne a régi érzések, és minden alkalmat megragad, hogy újra találkozzon a lánnyal. Az eleinte távolságtartó együttlétek után egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Összeillenek, ez nem kétséges, de a lelkiismeret-furdalás, a csalódás és az önvád nehezíti a közös pillanatokat. A gondokon átsegíti őket a humor, az őszinteség és a mindent elsöprő szerelem.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A határ menti ingázás csak útlevéllel

Burgenlandban dolgozhatnak a megyében állandó lakhellyel rendelkező munkavállalók. További… Tovább olvasom