Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Lóerők vonzásában

Horváth Bernadett nem mulasztja el, hogy esténként ne fusson több kilométert alakja érdekében.
Bár a fő- és mellékállása végett napi 10–12 órát dolgozik Horváth Bernadett, ennek ellenére sem mulasztja el, hogy esténként ne fusson több kilométert. A formás alkat megőrzése érthető igény részéről, hiszen résztvevője a Kisalföld és a szlovák Új Szó által közösen rendezett szépségverseny döntőjének.

Névjegy: Horváth Bernadett
Kedvencei
Könyv: Tudatos megérzés
Film: Üvegtigris
Zene: Eros Ramazotti
Étel/ital: királyrák/mangólé
Színész: Jean-Claude Van Damme
Bernadett húgával és szüleivel él Győr határában egy tóparti házban, de két kutyával is megosztják a nagy birtokot. A 25 éves hajadon adminisztrátor egy hentesáru-nagykereskedésben, délután pedig mellékállásban kutyakozmetikusként dolgozik.

Állatszeretete abban is megnyilvánul, hogy Győrzámolyon Bernadettnek saját lova van. Szaliról, a szürke kancáról már hét éve gondoskodik, ezért a ló annyira megbízik gazdájában, hogy mindent megtesz a tereplovaglás során, bármilyen vízbe és dzsindzsásba belemegy.

Horváth Bernadett
Bernadett rutinos és sikeres indulónak számít szépségversenyeken. Nagy öröm volt számára, hogy néhány éve a Répás Lajos szervezte Miss Hungaryn nyert mallorcai utazást. Szülői szemszögből Bernadett igazán rendes gyermeknek tekinthető, hiszen nem aktuális szerelmét és nem is valamelyik barátnőjét vitte magával, hanem édesanyjának szerzett felejthetetlen élményeket.

A hazai modellügynökségek helyzetéről Bernadett is kifejtette véleményét: a kereslethez képest rengeteg cég van már a piacon. Néha bizony a „Multi Level Marketing szindróma" is fellép, például ha valaki beszervezi egy lányismerősét, az őt terhelő költségekből 10 ezer forint kedvezményt kap.

Rokoni szálak révén Bernadett Németországba is kijutott modellkedni, ahol egy tervező felfigyelt rá. Divatkatalógusának fotózásához kivitte magával a magyar lányt is Balira, ahol 11 napot töltöttek. Ebből csak három nap telt munkával, vagyis fotózással, a többin az egzotikus ország hangulatát élvezhette a győri hajadon.

Bernadett nemcsak az egy lóerős lovát kedveli, hanem a jóval több lőerős „fém négylábúakat" is, autót is imád vezetni. Ennek köszönhetően nem is titkolja, a Szépség Határok Nélkül szépségverseny fődíja is nagy vonzerőnek számított, hogy benevezzen a megmérettetésre, a régi járgányát jó lenne már egy újra lecserélni. 
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kazinczy Ferenc Gimnázium, Győr

Tovább olvasom