Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Lezárult a fotópályázat!

A Kisalföld Online második nyári fotópályázata augusztus 31-én lezárult. A pályázatot nagy érdeklődés kísérte, ezúttal is köszönjük olvasóinknak a részvételt. Az Önök jóvoltából mintegy 800 fotó érkezett be hozzánk elbírálásra. A legjobban tetsző képre azonban még szeptember 7-ig lehet szavazni, ugyanis a közönségdíjas pályázó a Primissima Utazási Iroda jóvoltával másodmagával eltölthet egy kellemes hétvégét az Őrség szívében, a Gosztola Gyöngye Panzióban. További nyeremények.

Mivel a pályázatra a legkülönbözőbb témában érkeztek fényképek, idén három kategóriában hirdetünk nyertest.

• Útifotók
• Családi pillanatok
• Hangulatok

Szavazzon a legjobb képre! Küldje el e-mailben a legjobban tetsző kép készítőjének nevét, a jatek@kisalfold.hu címre vagy levélben a 9021 Győr, Újlak u. 4/a címre várjuk szzavazataikat. (A borítékra írja rá: "Kattanjon rá a nyárra!")

A beküldési határidő: 2003. szeptember 7. 

Természetesen mindhárom kategóriában nyertest hirdetünk!
A kategóriagyőztesek egy-egy 20 ezer forint értékű vásárlási utalványt vihetnek haza, amit a Karrier Menedzser Üzletben (Győr Plaza, Vasvári P. u. 1.) válthatnak be.

A fődíj: a legjobb kép készítőjét, tehát az abszolút győztest egy Sony DSC 410 digitális fényképezőgéppel jutalmazzuk, a Kis-Duna Electronic (Győr, Bartók B. u. 5.) jóvoltából!

És ez még nem minden!

Egy pályázót olvasóink is nyereményhez juttathatnak! A legjobb képeket folyamatosan közöljük a Kisalföld Online-on és a Kisalföld Vasárnap Reggel oldalain, olvasóink pedig e-mailben (a jatek@kisalfold.hu) címen, vagy a Vasárnap Reggelben megjelenő szavazószelvény visszaküldésével szavazhatnak az általuk legjobbnak tartott képre. Akik az újságból kivágott szelvénnyel szavaznak, azoknak maguknak is jó esélyük van a nyerésre, hiszen köztük 2000 forintos könyvutalványokat, az akció végén pedig egy televíziót sorsolunk ki!

Olvasóink írták

 • 3. nem értem 2008. szeptember 12. 06:40
  „Már két levelet is írtam a szerkesztőnek. Ez így nem korrekt. Akkor felesleges pályázatot kiírni, ha nem megy. Szanaszét a képek, nem kerülnek feltöltésre... Az én képeim is csak akkor kerültek fel, amikor másodszor küldtem el e-mail-ben. A Vasárnapi kiadásban nem követtem, de így már el is ment a kedvem tőle.

  A megye 7 csodája pályázatra is már több, mint egy hete küldtem képeket, de minek....”
 • 2. Horváth Győzőke 2008. szeptember 10. 18:40
  „Nagyon érdekes dolgok ezek. Az én képem már réges-régen megjelent a Vasárnapi kiadásban de ide már valahogyan nem került fel. Hát akkor szavazzatok rá ha tudtok!”
 • 1. nem értem 2008. szeptember 08. 21:07
  „Tisztelt Cím!

  Nem nagyon értem, ha a pályázat lezárult egyszer már augusztus 31-én, aztán meg szeptember 7-én, akkor hogy változhat a sorrend és hogy lehet még szavazni szeptember 8--án?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lesz adócsökkentés jövőre

Csökken 2004-ben a személyi jövedelemadó – jelentette be Veres János, a Pénzügyminisztérium… Tovább olvasom