Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Leváltották a Malév Ground Handling Zrt. vezérigazgatóját

Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. szerdától visszahívta Limburger Lórántot a Malév Ground Handling Zrt. vezérigazgatói megbízatásából.
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. szerdától visszahívta Limburger Lórántot a Malév Ground Handling (Malév GH) Zrt. vezérigazgatói megbízatásából. Az MNV Zrt. igazgatósága az egykori Malév földi kiszolgáló leányvállalatának vezérigazgatójává csütörtöktől Erdődi Zoltánt választotta meg - közölte a (MNV) Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Erdődi Zoltán a Konto-Roll Management Kft. ügyvezetőjeként reorganizációs folyamatok előkészítésében és lebonyolításában, valamint stratégiai és operatív tervek készítésében, könyvelési, adótanácsadási, könyvvizsgálati és ügyvitelszervezési feladatok végrehajtásában már számos társaságnál jelentős sikereket ért el - tudatta közleményében az MNV.

Az MNV Zrt. egyben azt is bejelentette, hogy igazgatósága a Malév Ground Handling felügyelőbizottságának elnökévé Fördős Gézát az MNV Zrt. társaságokért felelős főigazgatóját választotta meg.

A Malév tavaly februári csődje után a magyar légiközlekedésben megváltozott helyzet közvetlenül érintette a földi kiszolgáló céget is.

Tavaly őszi hírek szerint a társaságnál jelentős bércsökkentést hajtottak végre a szakszervezetek heves tiltakozása ellenére.

Olvasóink írták

  • 2. knifemaster 2013. március 28. 20:33
    „Tel Aviv visszarendelte. :)”
  • 1. embertelen 2013. március 28. 11:51
    „Mi van, Limburger Lóránt nem volt elég fideszes?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsvét: nagycsütörtöktől nagyszombatig, a kereszténység legnagyobb ünnepe

Nagycsütörtök estével kezdődik a nagyböjti időszak végét jelentő szent három nap a katolikus… Tovább olvasom