Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Leszereltek két hevesi rendőrt

Megszűnt annak a két hevesi rendőrnek a szolgálati viszonya, akik a múlt héten a hevesi romabántalmazás érintettjei voltak - írja honlapján a Heves Megyei Hírlap pénteken.

A rendőrök leszerelését Juhász István dandártábornok, Heves megye rendőrfőkapitánya jelentette be. A rendőrök elleni belső vizsgálat ezzel megszűnt, de az ügyben az Egri Nyomozó Ügyészség tovább folytatja a vizsgálatot.

December 11-én éjszaka M. András hevesi lakost elmondása szerint egyenruhások bántalmazták, gáz-riasztópisztollyal arcon lőtték, a rendőrautó csomagtartójában egy tópartra vitték és magára hagyták. A férfi másnap feljelentést tett.

Olvasóink írták

 • 14. szocdem 2009. december 19. 16:08
  „Kolombela olvtárs!

  Akkor most miért is rugták ki a rendéreket? Egy kiszivárgott hír miatt, hogy nem is bántottak senkit??
  hívd fel az ügyvéded vagy a főnököd, ha van mestervizsgája, (az is tanul jogot, sőt csak azt) felvilágit milyen nem létezőt mondtál..”
 • 13. kolombela 2009. december 19. 15:38
  „7. szocdem 2009.12.19. 11:55
  A látlelet a kiszivárgott hírek szerint nem állapított meg semmiféle (gázpisztoly)lövés nyomot a cigó fején.
  A rendöri vezetés pedig elöbb hisz a civilnek - főleg ah "szavahihető" cigány bünöző- mint a saját beosztottjának.”
 • 12. szocdem 2009. december 19. 15:21
  „11. Reális olvtárs!

  A rendőrök attól hogy megtámadtak egy védtelen embert, még nem lettek bűnözők. Talán bocsánatot is fognak majd kérni a büntető tárgyalásukon.
  Bűnöző az, aki az egész életét arra rendezi be, hogy lop gyilkol rabol - iylen kevés van nálunk, de legfőképp a hatalom körül találni ilyeneket..”
 • 11. Reális 2009. december 19. 13:38
  „Egyszer véget kell,hogy érjen a bűnözők mosdatása!”
 • 10. szocdem 2009. december 19. 12:49
  „Kedves Fürgeszarvas olvtárs!

  Úgy vélem nem kicsit riadt vagy, és össze vissza ugrálsz még a gondolatokkal is amit ideírogatsz.

  Elmodok neked valamit.

  Van egy háromtagú felnőtt család. Az egyikük éjjel nappal dolgozik, de semmije sincs. A családfő tétlenül nézi (de inkább támogatja), hogy a harmadik csak "dolgozgat", de folyton elvesz a családban mindenkitől mindent amit csak lehet, és él mint marci hevesen.
  Erre azt mondjuk mi, akik ismerjük őket hogy hülyék, deviánsok, barmok, nem normálisak, mások, kretének, stb.
  Pedig pontosan olyanok, mint az országunk társadalma, csak épp kicsiben! A politikai és gazdasági hatalom folyton mindent lenyúl az államról és azokról akik folyton dolgoznak, de közben sokan majd éhen vesznek.

  Ezt a helyzetet nem érdemes azzal fokozni, hogy moralzálni kezdjük az elbutitott társadalom viselkedését (a legképzetlenebbek és legtanulatlanabbak vannak a leginkább elbutulva -ez a trend, a hatalom érdeke!) és ebből az alapállásból mindenféle erősítő kiemelésekkel, és megtorlási vágytól elvakultan emlegetjük a törvénysértéseket. A társdalom attól még ugyan olyan marad mint amilyen, a vérbíróságok, meg a gázkamrák felállításától a gazdaság, és a szociális rendszer nem volna képes működni.
  A bűnözés növekedése márpedig TUDOMÁNYOS TÉNY hogy nem társadalmi, hanem gazdasági és szociális probléma, a gazdaság leépítése, és a szociális rendszer lerombolása miatt van.

  "Másra van szükség,mint amit a 20 éve hatalmat gyakorló pártok ( MSZP,FIDESZ,MDF ,KDNP ,SZDSZ stb) demokráciára való hivatkozással művelnek,mert az az ország és lakosainak a kifosztásához vezetett ,ők pedig kivétel nélkül haszonélvezői voltak ennek"

  Ezzel teljesen egyet is értek. Azzal viszont nem, hogy egy bűneset kapcsán bárki is olyan véleményt fogalmazzon meg, ami nem kizárólag az elkövetőre, vagy a társaira, hanem a rokonságára, vagy a népcsoportjára tartalmazzon konzisztenciákat... Mert én nem csak leírom hogy "másra van szükség" (A zsidózás cigányozás a bolsi idők óta közbeszéd, mert náci, és bolsi duma) hanem komolyan is gondolom!”
 • 9. Fürgeszarvas 2009. december 19. 12:23
  „8-nak! Odavágyakozol ?1./ Feltehetően Te is abba a bagázsba tartozol,amelyik ott van a kondér körül,és az a jó,ha minél zavarosabb a helyzet ? Ha az a jó,hogy büntetlenül gyilkolhatnak embereket az utcán vagy az otthonukban,akkor gondolom ez a világod ! Nincs rend az országban ! Amit szajkóznak folyamatosan,az nem rend ! Csak a kinyilatkoztatás szintjén működik ( tehát ha kimondom,akkor rend van ) ! 2./ Ocsmány dolog azonnal visszahivatkozni gázkamrákra,és fasisztának minősíteni azt,aki nem ért egyet azzal a katyvasszal,ami jelenleg van ! Másra van szükség,mint amit a 20 éve hatalmat gyakorló pártok ( MSZP,FIDESZ,MDF ,KDNP ,SZDSZ stb) demokráciára való hivatkozással művelnek,mert az az ország és lakosainak a kifosztásához vezetett ,ők pedig kivétel nélkül haszonélvezői voltak ennek! Teljesen elszegényítették a középosztályt,a lakosság zömét,ők pedig gátlástalanul meggazdagodtak,és most osztják az észt ! Nekem ebből elég volt !Nehezen tudom elhinni,hogy néhány szarházi ficsúr az egyetemi ösztöndíjából gyűjtögette a millióit !”
 • 8. szocdem 2009. december 19. 11:58
  „"Egyre inkább úgy érzem,hogy szükség lesz a Jobbik által favorizált csendőrségre,"

  Meg a gázkamrákra is, amit a Jobbikod hátteréül szolgáló netes sajtóportál hírdet..? Azt hiszem vissza kellene sürgősen állítani Lipótmezőt, csak sokkal, de sokkal nagyobb méretekben..”
 • 7. szocdem 2009. december 19. 11:55
  „Kedves Fürgeszarvas olvtárs!
  Ezt írod:
  "Szóval elgondolkodtató dolgok ezek !........ez esetben megvádol egy részeg cigány rendőröket, és azokat az embereket kirúgják a munkahelyükről!" No meg ezt: "az igazságszolgáltatással foglalkozók megismernék és értelmeznék az igazságszolgáltatás kifejezést ( igazságot szolgáltatni ),úgy is alkalmaznák,ahogy azt kell"

  Valóban gondolkozz el. Ez a romagyerek azt állította, hogy gázpisztollyal arcon lőtték (látlelet) bántalmazták, (a lövés magában az) és ezek a tudatlan rendőrök, akik a saját kollégáikat, körömszakadtáig szokták volt védeni - elhitték ezt a feltárt bizonyítékok súlya alatt.... (Milyen ország az, ahol ez megtörténhet?)

  Nem utolsó sorban hogy is kell értelmezni az igazságot? .... jobber módra, faji alapon, vagy az írott jog alapján amivel a ... jobberek is folyton takaróznak??? Nem érzed hogy ez az álláspont logikailag tarthatatlan??? <moderálva>”
 • 6. Fürgeszarvas 2009. december 19. 09:54
  „Szóval elgondolkodtató dolgok ezek ! A cigánygyerek halálra veri az osztálytársát,és az emberélet kioltásáért a független(?) magyar igazságszolgáltatás 1 év néhány hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéli,ami a normálisan gondolkodó emberek igazság érzetét erősen sérti ! Itt ez esetben megvádol egy részeg cigány rendőröket, és azokat az embereket kirúgják a munkahelyükről ! Jó lenne már végre,ha ebben a qrva országban az igazságszolgáltatással foglalkozók megismernék és értelmeznék az igazságszolgáltatás kifejezést ( igazságot szolgáltatni ),úgy is alkalmaznák,ahogy azt kell! Nem ártana az sem,ha az azonos mérce fogalmát is megismernék és annak alkalmazásával ítélkeznének! Jelenleg sajnos nem így történik, kettős mércét alkalmaznak,és ez eléggé irritáló !”
 • 5. Fürgeszarvas 2009. december 19. 07:41
  „Egyre inkább úgy érzem,hogy szükség lesz a Jobbik által favorizált csendőrségre,mert ha azok megjelennek,talán nagyobb lesz a tekintélye az állam erőszakszervezeteinek,és a cigány is meggondolja,hogy feljelentgeti-e őket ! Két pofon," oszt jó napot"! Jelenleg tragikomédia,ami itt folyik ebben az országban!”
 • 4. bojtár 2009. december 19. 01:06
  „comédia”
 • 3. Mankapunka 2009. december 18. 23:28
  „Azon röhögtem,hogy a hátsó ülésen lévő két tanulót is jelentették az igazgatónak az iskolában.

  Őszintén,a srácoknak rohadtul nincs irányítás a kezükben,olyam.mintha a fönököt osztanám ki,hogy ez így nem lesz jó.....”
 • 2. xo17zy 2009. december 18. 20:51
  „A légynek nem ártó, füvön ülő budapesti tüntetőket bántalmazó kopókat vajon miért nem szerelik le?!?”
 • 1. uribe 2009. december 18. 20:44
  „Igen ? És Juhász úr ezen a tájékoztatón már nem akarta annyira fényezni a rendőrseg presztizsét ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörőket fogtak Székesfehérváron

Lakásbetörés közben értek tetten, s eddig mintegy húsz betöréssel gyanúsítottak meg két… Tovább olvasom