Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 18°C | 28°C Még több cikk.

lerobbant autó, félbeszakadt meccs

Félbeszakadt a Mihályi–Sollux-

Harka mérkőzés, mert a vendégek létszáma a megengedett alá csökkent. A hazai egyesület elnöke botrányosnak tartja a történteket. A harkai elnök szerint azonban nem hibáztak, elromlott a játékosok autója.

labdarúgás

Nem tartott sokáig a Mihályi–

Sollux-Harka mérkőzés a megyei másodosztályú bajnokság Soproni csoportjának elmúlt hétvégi fordulójában. A találkozó ugyanis mindössze tizenöt percnyi játék után félbeszakadt, mert a vendégcsapat létszáma a megengedett hét fő alá csökkent. A játékvezető a szabályok szellemében kénytelen volt lefújni az összecsapást.
Farkas János, a mihályi sportegyesület elnöke botrányosnak tartja a történteket. Néhány hete egyébként a fertőszéplakiak is hasonló létszámgondokkal küzdöttek Mihályiban, mint a harkaiak.
„ Pk sportszerűen végigjátszották a mérkőzést és tudomásul vették a kilencgólos vereséget. A harkaiak csak nyolc játékossal érkeztek a találkozóra és közülük ketten kijelentették, hogy sérülés miatt nem tudják folytatni a játékot. A negyed óra alatt egyébként senki sem rúgta meg a másikat, ők ketten mégis leballagtak a pályáról. Felháborító dolognak tartom, hogy eközben az ifjúsági találkozón négy cserejátékosuk is volt. Véleményem szerint ez a viselkedés elfogadhatatlan a megyei másodosztályban. Elsősorban a vezetőket és azt a két futballistát hibáztatom. Ezúton is elnézést kérek szurkolóinktól, de nem mi tehettünk arról, hogy félbeszakadt a meccs.”
Természetesen megkerestük a másik felet is. Pláyer György, a harkai sportegyesület elnöke szerint nem hibáztak, rajtuk kívülálló okok miatt alakultak így a dolgok.
„ Sajnos lerobbant az egyik, öt játékost szállító autó, ezért nem tudtunk megfelelő létszámban megjelenni a meccsen. Az ifjúsági mérkőzésen valóban volt négy cserénk, hiszen nem tudtuk előre, hogy ez történik. Rajtunk kívülálló ok miatt maradt el az összecsapás. Tizennyolc fős felnőttkeretünk van, csupán egy játékos volt eltiltott. A sportszerűség is úgy kívánta, hogy elkezdjük a meccset. Ilyen még nem fordult elő velünk, elnézést kérünk mindenkitől. Nem vagyunk sportszerűtlen csapat. Volt olyan, hogy Szanyban húsz gólt kaptunk, mégis elviseltük a vereséget.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri álom, győri valóság

A Kisalföld október 11-i száma közölt interjút Révi Zsolt főépítésszel „Győri… Tovább olvasom