Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Lendvai Ildikó levele Horváth Szilárdnak

Tisztelt Horváth Szilárd, Kedves Főszerkesztő Úr! A Magyar Szocialista Párt elfogadhatatlannak tartja és mélyen elítéli azt a közírói magatartást, amelyet az Önök társ-műsorvezetője, a Magyar Hírlap publicistája, Szentesi Zöldi László mutatott tegnap azzal, hogy durván támadta baloldali támogatóinkat, az Önök nézőinek egy részét.

(A hivatkozott cikk itt elérhető: http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/iqbajnokok.html ) Úgy gondoljuk, hogy a publicista szavai méltatlanok az újsághoz éppúgy, mint a Magyar Televízióhoz. Az újságíró nem kritikát fogalmazott meg, hanem gyalázkodott és, ami ennél is fontosabb, nem bennünket, politikusokat, közszereplőket támadott meg, akiknek a kritikából többet kell elviselnünk, hanem szavazópolgárokat, világnézetükért felelősségre nem vonható, hátrányban nem részesíthető embereket.

Az MSZP nevében arra szólítjuk fel a köztelevízió illetékeseit, hogy Szentesi Zöldi László társ-műsorvezetőként való szerepeltetését mindennek fényében gondolják újra. Mindenesetre az MSZP képviselői ezután a köztévé egyetlen olyan Szemközt című műsorblokkjában sem vesznek részt, amelyben Szentesi Zöldi László kérdezőként, társ-műsorvezetőként szerepet kap, mert a közszolgálati funkciók ellátásában nélkülözhetetlen pártatlanság és elfogulatlanság személyében nem garantálható.

Tisztelettel, Lendvai Ildikó elnök

Országos Sajtószolgálat

Olvasóink írták

 • 6. Reális 2010. február 27. 13:34
  „Majd az istenadta nép megmondja április 11-én,mi legyen!”
 • 5. reális 2010. február 25. 11:01
  „Reális, a nép nevében ne beszélj, mert nem te vagy az! Aki Magyar és a Nemzetéért felekősséget érez,még a gondolat erejéig sem jut el egy ilyen minősithetlen írás megjelentetéséhez.

  Tudod , a lelkek, szívek mélyén kell hazafinak lenni úgy élni és tenni!”
 • 4. Reális 2010. február 25. 09:30
  „A nép nevében arra szólítjuk fel a szocialistákat,hogy hagyják abba a család és nemzetellenes politikájukat!”
 • 3. Eva- 2010. február 25. 08:38
  „2-höz

  sajnos nem!

  ennek a szövegnek annyira megágyazott már az 1 150 000 aláírással igazolt tagot szerzett egypárt, hogy a győzteshez igazodás emberi attitüdjét is ki akarja meríteni ---akár sértegetéssel elérve is---hogy legyen végre egypárt!

  annit harcoltak érte 20 éve!”
 • 2. reális 2010. február 24. 21:47
  „Szentesi Zöldi László, saját bízónyítványát állitotta ki,értékelte iq-ját.”
 • 1. Diák 2010. február 24. 20:36
  „Kommunista cenzor az csak cenzor marad. (Kutyából nem lesz szalonna)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem hallgatják ki a volt informatikai igazgatót

A Fővárosi Főügyészség szerint a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság (RRI) szakszerűen folytatja a nyomozást a BKV előzetes letartóztatásban lévő volt informatikai igazgatója, Fuzik Zsolt ügyében. Tovább olvasom