Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Lázár János: 2010 forradalmát győzelemre visszük

Több párhuzamot is vont az 1848-as események és 2013 között LázárJános, a Fidesz országgyűlési képviselője március 15-ei ünnepi beszédében, Hódmezővásárhelyen.
Több párhuzamot is vont az 1848-as események és 2013 között Lázár János, a Fidesz országgyűlési képviselője március 15-ei ünnepi beszédében, Hódmezővásárhelyen.

A Miniszterelnökséget irányító államtitkár hangsúlyozta: míg 165 évvel ezelőtt a forradalmat leverték, addig a mostanit nem fogja Világos követni, nem lesz fegyverletétel és visszarendeződés.

"2010 forradalmát győzelemre visszük, vívmányait megvédjük és olyan sziklaszilárd alappá tesszük, melyre a következő emberöltők polgári Magyarországát alapozni lehet" - fogalmazott.

Olvasóink írták

 • 4. load 2013. március 17. 21:19
  „3. pancser
  "Emlékszik valaki forradalomra 2010-ben? "
  Persze, hogy volt.
  Parti Nagy Lajos minden héten megőrzi az örökkévalóságnak I. Fülkefor egy-egy történettyit.
  Itt a legutolsó:
  Egyszer volt, hol nem volt, avvót, hogy a győztes szabadságharc és hidegháború negyedik évibe, a magyarok fődjit még mindég nem magyar főd vette körül. Mán csak ezér is legfő ideje lött megregulázni a meteorológiját! Mer az mégse vót rendbe, hogy gyütt a szél, ment a szél tökönpaszujonvást, s lengetett, amit tanát. Lengessen otthol, piacgazdasági környezetbe, vagy ahon akar! Le lett törvénkezve, márcziusi szél zászlót a magyaron küel nem lengethet, legföllebb a székelyekét, meg az árpádsávossat, ha valakit le kő rendezni a maga járásán. Lényegibe az únió majomzászlaja se vót tilos, arrú még Kövér László uram se tehetett, hogy nem vót rea tömegigény, csak lógott a sutba s ványadott. Le es szették az illetékesek, köllött a nyél kaszára, kapára, hejszen valamire kapni köllött a magyar embereknek, mikó a bajnaista gázszógáltatók a szippant mohóságokban tövig húszták a gyufát kifele.
  Ez akkó vót, mikó I. Fülkefor eccőcsak drágállani keszte az áramot, meg a gázt, s azt gondúta, ahogy röpűni tud, úgy evvel es elbír. Hejszen mire van az erő, mire a pungáshatalom, mire a dógozók állama, e híressen jó gazda, ha nem arra, hogy az eddigi szógáltatóknak alómarsot kévánva a rezsi csapját a maga csaposaival markótassa meg, de szorosan. Mer azoknak mán a markulás es tiszta haszon, hogyne adnák annyiér visszamenőleg es, amennyit a kerál mond a magyar emberek érdekibe, kiknek kerül, amibe kerül.
  Ki vót ez fundálva, le vót kormánrendelkezve, mint a parancsulat. Hanem erre micsinátak az elvetemült gázszógáltatók?! Szabálhont pucánkottak jogilag! A csűrés-csavarás leple alatt bíróságon támadták meg a magyar emberek eleven zsebjit. S mit tett erre a hatályos törvények alaptyán az elveteműt magyar bíróság? Az extraprofitty lovagjainak adott igazat! Föl es hördűtt erre a kétharmagyarság pógári pártja, majd el nem fúvintotta az ellenzéköt, a setétben bújkáló gázszógáltatók internacionalista csolkosát, ki avval vót megbízva, hogy figyelemelterelésbű az Alaptörvén módosétásával kekecójon, Édes kórusba az aberát Ejrópaval, kinek má Petőfink es megizente: foglalja ám tisztőtt / stratégiai partnerünk, a németek <moderálva> / nem a mü nemzeti rezsinket". De hejába, mer a módosétás el vót döntvel, szakmai érv ellene nem szólt, erő erőt mos, Barroso orra attúl fokhagymás, dakota non boronat.
  Ozsonna után meg es szavaszták legott, szégyenpír orcájokat íziknyi el nem hatta, de elébb bévették utolsó módosétásnak azt, amivel mán három esztendeje kezdenjök köllött vóna: ha az úgynevezett ,,bíróságok" nem a magyar emberek érdekibe ítélnek, azt a legelső magyar ember facebook segedelmivel vagy baráti esemesbe bármikó megsemmítheti, átalírhassa, torkukon leszuszakolhassa, amíg meg nem halnak.”
 • 3. pancser 2013. március 17. 11:36
  „Emlékszik valaki forradalomra 2010-ben? Mert forradalom nem volt.
  Aki ilyen nagyképű beképzelt az könnyen elbotlik egy göröngyben és .........ra esik. 1848 szólt a sajtószabadságról, a törvény előtti egyenlőségről amit éppen most nyirbálnak erőteljesen.”
 • 2. pozdorja 2013. március 16. 09:03
  „Ezt a sziklaszilárd szöveget már ismerjük. Csak az gránit akart lenni. Az a puha fajta. :)
  Több párhuzam 1848 és 2013 között? Csak szeretné. Hogy a fenébe meri magát összehasonlítani az 1848-as szabadságharc hőseivel?”
 • 1. pillow 2013. március 15. 16:14
  „Uram, irgalmazz! Ezek nem állnak meg félúton.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Semjén Zsolt lóháton csatlakozott a kézdivásárhelyi huszár-hagyományőrzőkhöz

Lóháton érkezett Semjén Zsolt Kézdivásárhelyen az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc 165.… Tovább olvasom