Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Látogatók

az Elevátor tetején

A Kisalföld olvasója hívta fel a figyelmünket arra, hogy tudomása szerint a győri Dunapart Rezidencia építkezésére ezentúl beengedik az érdeklődőket. Állítólag egy különleges fotópályázat áll a háttérben. Utánajártunk.
Győrött az Elevátor helyén épül fel a Dunapart Rezidencia. Az épület már most nagyon sok fotóst vonz a környékre – tudtuk meg a beruházó cég képviselőjétől, dr. Jakab Tamástól. Kérdésünkre azt is elmondta: ez adta az ötletet számukra, hogy fotópályázatot hirdessenek Képek a Dunapart Rezidenciáról és a Dunapart Rezidenciából címmel. Az amatőr és profi fotósok számára március 5-től nyitják meg az építkezést. Pontosabban annak egy részét. Délelőtt 9 és 11 óra között kísérővel bárki felmehet a hatalmas épület tetejére, hogy onnan örökítse meg az egyedülálló győri panorámát.
Az ügyvezető kérdésünkre válaszolva kifejtette, nem csupán a fotósok mehetnek fel a jelzett időpontban a tetőre, fényképezőgép nélkül is be lehet jelentkezni az építkezés biztonsági szolgálatánál. Egyébként már most kéréseket kaptak az érdeklődőktől, hogy a kiváló napos időszak miatt délutánonként is nyissák meg a lehetőséget a fotózásra. Dr. Jakab Tamás szerint az építkezés honlapján közölt napokon beosztás szerint erre is lehetőség nyílik majd. A legjobb fotókból egyébként egy nagy képeskönyvet állítanak össze, melyet az épület átadására szeretnének megjelentetni. Az interneten szavazni is lehet majd a fotókra. Elképzelhető, hogy azok közül a Dunapart Rezidencia aulájába meg is vásárolnak néhányat a befektetők, hogy így is emléket állítsanak az egykori elevátornak, illetve a hatalmas győri építkezésnek, amely megváltoztatja a város Duna-parti részét. (További információk a www.dunapartrezidencia.hu oldalon olvas ható.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 03.01.

Tovább olvasom