Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Lágyítsa meg a vizét!

Bosszankodott már a foltos mosdók, csempék miatt? Előfordult, hogy viszketett a bőre fürdés után?

Biztosan bosszankodtak már a foltos mosdók, csempék, tükrök miatt. Előfordult már, hogy eltömődött a csaptelepe? Viszketett a bőre fürdés után? Vannak olyan automata vízlágyító berendezések, amelyek a teljes ház lágyvízellátását megoldják.

A lágyított víz használata nem csak a háztartási berendezésekben, de az otthon  minden szegletében változásokat hoz: akár 50%-kal kevesebb mosóporral, vízlágyító adalékok nélkül is tisztábbak és puhábbak lesznek a ruhák, mint valaha. A csempék, csaptelepek foltmentesek, fényesebbek lesznek, az evőeszközökről, poharakról pedig nyom nélkül száradnak fel a vízcseppek – a takarítás tehát jóval kevesebb munkát és tisztítószert igényel. A lágy vízzel való zuhanyzás kellemesebb érzést nyújt, a hajat lágyabbá, rugalmasabbá, a bőrt selymesebbé varázsolja. Még a tea vagy kávé íze és aromája sokkal finomabb lesz, ha lágy vízzel főz.

HOSSZÚ TÁVÚ MEGTAKARÍTÁSOK

Ön biztosan használ különböző vízlágyító adalékot a mosógépéhez, mosogatógépéhez. De miért csak ezek a berendezések fontosak Önnek? A vízkő kemény és vastag réteggel vonja be kazánja, kávéfőző gépe belsejét is, de a csaptelepekben, meleg vizes vezetékekben is károkat okoz. Az amerikai vízminőséget felügyelő tanács kutatásai szerint azok a kazánok, bojlerek, melyek kemény vizet használnak, 22-30%-kal rosszabb hatékonysággal működnek. Ha vízlágyító
berendezéseket használ, nem lesznek ilyen gondjai, s az évek során befektetése bőven megtérül.

AZ AUTOMATA KÖZPONTI VÍZLÁGYÍTÓ

A berendezés helyigénye nem nagyobb, és vízhálózatába történő csatlakoztatása sem bonyolultabb, mint egy automata mosógépé, s beszerelését a vízvezeték-szerelő is elvégezheti. A vízlágyító működését a központi vezérlő szelep irányítja. A berendezésben az ivóvíz előállítására engedélyezett, az Európai Közösségben gyártott, úgynevezett ioncserélő műgyanta van, amelyet ha kimerül, sóval kell regenerálni. A berendezés tartályába átlag egy hónapra elegendő tablettázott konyhasót lehet tölteni. Így a karbantartás havonta mindössze öt percet igényel Öntől, minden másról az automata központi memória gondoskodik!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Más állapot más bőrben?

A narancsbőr, striák, szinte állandó viszketés, duzzadt lábak - apró szépséghibák csupán, mégis bosszantóak. Miután tudomást szereztél a terhességedről, fokozottan oda kell figyelned mind a közérzetedre, mind testápolásra. Nem kell megijedned a rád zúduló információk és tanácsok tömegétől, egy kis időráfordítással és kényeztetéssel megelőzheted állapotod kellemetlen hatásait. Tovább olvasom