Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Kun András az összefogásra épít

Magyar Szocialista Párt és a Szabad Demokraták Szövetsége győri közös polgármesterjelöltje arról is beszélt, hogy Győr az összefogás városa.
„Győr fejlődőképes, fejlesztésre érdemes város, amely a következő hét évben az európai uniós pénzeknek köszönhetően is óriási lehetőség előtt áll. A következő esztendők kérdése az, képes lesz-e felhasználni ezeket a forrásokat, vagy elaprózza erejét" – ez volt a fő üzenete Kun András tegnapi sajtótájékoztatójának.

Magyar Szocialista Párt és a Szabad Demokraták Szövetsége győri közös polgármesterjelöltje arról is beszélt, hogy Győr az összefogás városa. „Bár azt szokták mondani, hogy 1994 óta szocialista többségű a közgyűlés, ez valójában egyszer sem volt így. Ugyan soha nem születtek koalíciós megállapodások, a város érdekében mégis mindig megvolt a szükséges együttműködés a pártok, szervezetek, oldalak között. Nem véletlen, hogy mindig volt magát jobboldalinak valló alpolgármester is Jungi Csaba, Dézsi Csaba András, Schmidt Péter és Dömötörné Holeczky Judit személyében. Reméljük, ez most is így lesz" – mondta a politikus. Kun András közölte azt is, nem kötöttek előzetes alkukat. A Keresztény Értelmiségiek Szervezetének Schmidt Péter független polgármesterjelöltet támadó nyilatkozatára utalva kiemelte: ők nem valaki ellen, hanem Győrért kampányolnak.

„Örülök annak, hogy Győr az elmúlt hetekben is a béke szigete maradt. Tudjuk, hogy helyi választópolgárok helyi és nem országos ügyekről döntenek vasárnap. Ami itt, a városban és környékén történik. Köszönjük eddigi megértésüket, türelmüket, és arra kérünk mindenkit, jöjjön el szavazni" – hangsúlyozta Kun András.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt új tanterem a Váci-iskolában

Elkészült a Győrszentiváni Közösségi Ház beruházásának első üteme,

a Váci-iskola a… Tovább olvasom