Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Krisztián már gyermekkorában is robbantgatott

Már gyermekkorábban is foglalkozott különböző robbanóeszközökkel, még puskaport és petárdákat is gyártott Tölgyesi Krisztián - ezt mondta a Népszavának a bombagyártóként elhíresült sportoló édesanyja.
A nő szerint - aki egyébként a Lelkiismeret 88 elnevezésű csoport alapítója - fia nem gyilkos szándékkal készítette gyerekként ezeket az eszközöket, azok csak ártatlan játékok voltak. Ahogy a most lefoglalt dolgok sem veszélyeztettek senkit - mondta az anya. Kijelentette, hogy "néhány rozsdás vacakot" találtak a kocsiban rendőrök, amelyek nem pukkantak volna. Azt mindenesetre nem érti, hogy miért voltak a kocsiban.

Olvasóink írták

 • 7. Tabornok 2008. november 02. 19:23
  „"Azt mindenesetre nem érti, hogy miért voltak a kocsiban."
  Viccből. Ha a farkával játszott volna az nem rozsdásodik és nem is robban.
  Az én kocsimban, miért nem találhatnak robbantásra alkalmas technikát?”
 • 6. Szilágyi_Zsolt 2008. október 30. 13:24
  „Igen, és már ötévesen is romba akarta dönteni a Parlamentet és el akarta vágni Gyurcsány torkát és meg akarta bénítani az ország közúti, vasúti és légi közlekedését és magához akarta ragadni az irányítást és... Úristen, de szánalmas ez az egész, mintha harmadosztályú amerikai akciófilmben éreznék magukat egyesek. Ezt a szerencsétlen kiáltották most ki a nemzet fő-fő terroristájává, és minden moslékot rá lehet borogatni. Addig sem a "kormányzás" és a "gazdaság" nevű csődtömegekkel foglalkozik az ország.”
 • 5. nembalos 2008. október 30. 12:35
  „Nem robbantott itt senki! Vegyétek már észre, ez megint csak egy trükk a böszmétől, meg a komcsi titkosszolgálatától.”
 • 4. Agent 2008. október 30. 11:21
  „Hát, gyerekkoromban én is rengeteget robbantottam és a haverjaim is, pirózás, bombagyártás, őszintén ezek voltak azok a dolgok, amelyek a legjobban érdekeltek, néha egészen nagyokat szóltak a kreálmányaink (ekkor már az általános iskolai kémiaszertárból loptuk a hozzávalókat, hatásosabbak voltak, mint a gyufa fejéről kapart foszfor).
  Sőt, híres vegyészek is bizony robbantgattak fiatalkorukban, néha nagyobbakat is, bizony még olyanokis vannak, akik hobbiból rakétákat építenek, ennyi erővel tényleg mindenki terrorista (ezek szerint mi is azok voltunk, szilveszterkor pedig a sok petárdázó/tüzijátékozó is az lesz).”
 • 3. upho 2008. október 30. 11:09
  „@1. az nem az al kaida volt hanem az amerikaiak.”
 • 2. V63 2008. október 30. 11:02
  „Anyuka kertjében kellene felrobbantani azt a pár "rozsdás vacakot ami ugysem pukkan".
  Ha utána ablakokat kellene cserélni meg ujratatarozni a házat akkor a kisfia orrára koppintana ha épp csövekkel bütyköl a pincében.
  Barmok...”
 • 1. Bin Laden 2008. október 30. 10:46
  „Egyetértek, a World Trade Center-nek repülő kollégák (az Al Kaida Mókus örs tagjai) is csak gyerekkori álmuknak hódoltak, amikor pilótásdit játszottak...

  Nem is értem, hogy végül miért csapódtak a WTC-nek...
  De higgyék el, ez is csak ártatlan gyermeki csíny volt!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mire kapott 1,8 milliót Deutsch?

Megint egy jogszabály, amely lehetővé teszi, hogy jól járnak a politikusok. A választott… Tovább olvasom