Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

Kránitz reagálása

Kránitz László, az MSZP soproni országgyűlési képviselője reagált a Kisalföldben október 31-én megjelent „Firtl Mátyás kérdései” című írásunkra.
„ Az M9-es gyorsforgalmi út Sopron–Nagykanizsa–Szekszárd–

Szeged között teremt majd kapcsolatot, amit kiegészít az M85-ös Győr–Csorna közötti gyorsforgalmi útszakasz. Az eredeti tervek szerint csak a 2015 utáni időszakban, a hosszú távú fejlesztési program negyedik programciklusában kerülhetett volna sor az utak ezen szakaszainak megépítésére. Jómagam a régió szocialista politikusaival évekig munkálkodtunk azon, hogy az utak mielőbb megépülhessenek. Képviselőtársam (Firtl Mátyás Sopron Fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselője – a szerk. megjegyzése) is tudja, az M9-es gyorsforgalmi út Sopron–Pereszteg, valamint az M85-ös Győr–Csorna közti szakasza

európai uniós pénzekből épülne meg. Ezért úgy gondolom, hogy arra a kérdésre, melyet képviselőtársam a parlamentben feltett és a Kisalföldben közzétett, azaz hogy mikor következik be kedvező változás a megye közútjainak helyzetében, maga is tudja a választ. Emellett nyilván azt is tudja, hogy a jobboldal vezető politikusainak Brüsszelben hazánkra tett negatív nyilatkozatai igenis veszélyeztetik azokat a forrásokat, melyekből az utakat megépíthetjük. Akkor következhet be tehát kedvező változás közútjaink helyzetében, ha az ország, a régió számára megszerzett uniós lehetőségeket nem romboljuk le felelőtlen politikai nyilatkozatokkal, hanem közösen dolgozunk érte.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novemberi letölthető sudoku!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének új logikai játéka a sudoku.… Tovább olvasom