Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Kozsó bevette Amerikát

Kozsó mindenben meg akar felelni a menedzsment elvárásainak, semmiben nem hibázhat. Szigorúan

Talált egy menedzsert, aki a szárnyai alá vette, és az itthoni zenei világot maga mögött hagyva amerikásra vette a figurát. Rockzenét játszik, még a neve is más lett.

- Meghagytam a Kozsót, előtte van egy aprócska kis szó, Zed, Zed K. Kozsó lett a nevem, és így is szeretném, ha megismernének világszerte - mondja az énekes.

Elmondása szerint van egy rockzenekara, a stílusa pedig lazább, rockeresebb lett. Végre a sok angoltanulás is meghozta gyümölcsét, megszületett az első dal odakint. Csapatával színpadi show-t is csinál, aminek Susie a koreográfusa.  

- A lemez valódi slágerré válásáig igazából azt kell, hogy mondjam, amit a legborzasztóbb mondani egy embernek, pláne 14 év rivaldafény után, hogy még egy ismeretlen emberke vagyok. Most fáradozunk azon, hogy az én múltamat kihasználva világszerte úgy vezessenek be az embereknek, mint leendő nagy sztárt - magyarázza Kozsó.

A mi világsztárunknak olyan emberek segítenek, akik igazi csillagokkal dolgoznak, menedzsmentje is igazi sztárgyárosokból áll.

- Hála Istennek ilyen szempontból nagyon szerencsés vagyok, mert nagyon sok nagy művész tartozik ahhoz a körhöz, amiben én is vagyok. Többek között ilyen Mariah Carey, Usher, Alicia Keys. Kimondhatatlan érzés, hogy leülsz és a fejed fölött ott van Jennifer Lopez lemeze, platina, multiplatina, meg amit el tudsz képzelni. Sorolhatnám a legnagyobb előadókat, akikkel együtt dolgoznak, akik ott ültek előtted ugyanabban a székben, ugyanannál a zongoránál, ugyanannál a gitárnál, a mikrofon előtt ott álltak. Ezt még így nem lehet elmondani. Ezt még nekem is fel kell dolgozni - áradozik.

Kozsó mindenben meg akar felelni a menedzsment elvárásainak, semmiben nem hibázhat. Szigorúan fogják, de őt ez egyáltalán nem zavarja. Ezt viszont viszonozzák is, mindent ők fizetnek neki. Még az otthonának bérleti díját is. Az amerikai lakról csak óvatosan beszél, mert nem mindent mutathat ám meg. Szigorú szabályok vannak, csak a nappaliba engedhetett egy rövidke bepillantást. 

- Arany színű falak vannak, például ahol látszik, olyan meseszép képekkel van körbevéve, olyan szép olajfestményekkel, ami egy exkluzív afrikai hangulat.

Ha hiszik, ha nem, az indiánlelkű „rocker"-nek a mai napig gondot okoz odakint az utazás. Több városban él egyszerre, de erre a problémára még a profi menedzsment sem talált gyógyírt.

- Százezer mérföldet tettem meg az elmúlt hónapokban Amerikán belül, mert Los Angeles és New York, illetve Atlanta és Miami között ingázunk folyamatosan. Nekem - aki rettegek a repülőtől, nem tudom sosem fogom megszokni, valamitől buta félelmem van a repüléstől -, egyszerűen fel kellett dolgoznom, hogy ez így van.

Azért nem könnyű a munkásélet Amerikában sem, így Zed K. Kozsónak is vannak gyenge pontjai. A rajongókon kívül természetesen más is hiányzik neki.

- A családom hiányzik, és minden ami itteni íz például. Teljesen más ízben élnek az amerikaiak. Teljesen más dolgokat esznek. Erre furcsa volt átállnom, mert el voltam egy kicsit kényeztetve az anyukám főztje által, mint minden fiú, akinek az anyukája így segíti az életét, és ezért ez hiányzik.

Éppen ezért, amikor hazaért, az első dolog amit édesanyjától kért, egy igazi, hazai tojásrántotta volt kolbásszal, szalonnával, hagymával, és magyar paradicsommal. Bár kint az itthoni ízeket hanyagolnia kell, akad olyan, ami mégis magyar otthonára emlékezteti.

- Kivittem a reggeli teás bögrémet, kakaós-teás bögrémet, ami  már ki van csorbulva, de nagyon hozzám nőtt az elmúlt 15-20 évben, ez ott van velem. amit kivittem magammal az néhány Ámokfutós lemez, csak hogy emlékeztessem magam arra, hogy én mit csinálok, mit is csináltam, illetve anyukám néhány festményét.

Aki viszont kint is mindenben mellette van, szerelme, Susie. Már hosszú évek óta ismerik egymást, de kapcsolatuk még csak egy éve kezdődött.

- Szerintem egy kapcsolat egy olyan szituáció, amelyet a mélyvíz csak megerősíteni tud, vagy tönkremenni. Én úgy érzem, hogy csak megerősítette.

Kozsó már az Újvilágban, új háttérrel, és új lehetőségek előtt áll. Mindenre elszánt, és küzd az ottani sztárságért. Ki tudja, mikor láthatjuk felbukkanni valamelyik külföldi csatornán.

- Egész életemben arra vágytam, hogy még jobbat, még többet, még nagyobbat csináljak. Akik azt mondták, hogy a Kozsó nyálas zenét csinál, kit érdekel. Amíg szeretik, amíg zenélhetek, amíg elmondhatom, amit akarok, és van, akit érdekel, kit érdekel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön sokszor szedett Algopyrint?

Tovább olvasom