Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Közös kampány

Győr legyen az a város, ahol a legtöbben mennek el szavazni az országban, ezért együtt kampányolhatna a négy parlamenti párt. A szocialisták legalábbis így gondolják.
„ Akkor lehetünk nyugodtak, hogy mindent megtettünk városunkért, ha a lehető legtöbb választót meggyőzzük arról, a közért tenni nemes dolog, érdemes kinyilvánítani véleményünket és elmenni szavazni. Arra a személyre, pártra, akit megfelelőnek tartanak arra, hogy a parlamentben képviselje érdekeiket" – ezekkel a gondolatokkal fordult dr. Molnár Csaba szocialista képviselőjelölt a négy parlamenti párt győri jelöltjeihez. Aki egyetért a minél nagyobb számú részvételért közös kampányolással, aláírhatja a megyeháza előtti téren felállított táblát.

A tegnap délelőtt 11 órára meghirdetett „nyitó" eseményen ott volt Balogh József (MSZP), az SZDSZ képviselőjelöltjei közül pedig Graffelner Kálmán és Mohos Péter. Lapunk kérdésére Szakács Imre, a Fidesz jelöltje elmondta: névre szóló postáját későn kapta kézhez, csupán ez az oka távolmaradásának. Egyébként abszolút egyetért azzal a gondolattal, hogy minél többen nyilvánítanak véleményt szavazatukkal, annál inkább megvalósul a választópolgárok érdekképviselete.

Szabó Miklós (MDF) lapunknak úgy nyilatkozott: pártja természetesen a minél magasabb részvételi arányra buzdít, de ehhez nem vesz részt „közös kampányban", különösen a mostani helyzetben. Mint fogalmazott: ha az elmúlt négy évben az emberek magukénak érezték volna a politikát, nem kellene agitálni őket, hogy menjenek el szavazni.
A megyeháza előtti táblát egyébként a kampányidőszak végéig bárki aláírhatja, aki egyetért az azon megfogalmazott gondolattal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

arsenal-diadal, juve-bánat

A Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutásért vívott mérkőzések első körében az Arsenal magabiztosan… Tovább olvasom