Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

közös cél a sikeres szereplés

Lesz mit törlesztenie ma este az FC Sopronnak, amely a REAC gárdáját fogadja. Az ETO Zalaegerszegen szeretne eredményesen helytállni.

Labdarúgás

Annak idején ősszel az újonc rákospalotai együttes éppen a soproniak ellen szerezte meg első győzelmét, egy, a rendes játékidő letelte után értékesített büntetőből.
Dario Bonetti edző helyzetét sérülések és betegség is nehezítik. A legnagyobb gondban csatárposzton van a szakvezető. „Feczesin Róbert és Giuseppe

Signori az előző mérkőzésen, a Vasas ellen húzódott meg, és még Sira Istvánra sem számíthatok. A kapuban valószínűleg újra a fiatal Kozma áll majd, mert Rabóczki Balázs lázas beteg. Ami örömteli, hogy Luigi Sartor felépült, ő harcra kész. Eltiltott labdarúgó nincs a keretünkben, ami nem baj, bár azt nem bánnám, ha időnként kicsit – jó értelemben véve persze – agresszívebb lenne a csapat” – nyilatkozta Dario Bonetti.
Azzal kapcsolatban, hogy mennyire befolyásolhatja a mérkőzés képét az, hogy a Sopron ellenfele egy, a bentmaradásért folytatott harcban talán az utolsó szalmaszálba kapaszkodni próbáló együttes lesz, így vélekedett Bonetti: „Úgy látom, az első három-négy helyen lévő együttes talán valamivel jobb, mint a többi csapat, mögöttük nagyon kiegyensúlyozottak az erőviszonyok. Ez pedig azt jelenti, hogy nem szabad senki ellen sem egy pillanatra sem lazítani, könnyelműsködni, kihagyni, hiszen a középmezőny és az alsóház együttesei között nagyon kicsi a különbség, az esetleges kihagyások könnyen vereséghez vezethetnek. A héten elsősorban azt próbáltuk gyakorolni, hogyan lehet megtalálni a helyes egyensúlyt a támadás és a védekezés között, attól függően, mi, vagy ellenfelünk birtokolja többet a labdát. A terveim szerint ezen a mérkőzésen több fiatal labdarúgónál is megnézzük, mire is képesek a felnőttek között éles helyzetben, tétmérkőzésen.”
Az FC Sopron jobbhátvédje, Kiss Zoltán közös megegyezéssel váratlanul szerződést bontott klubjával. A hírhez Göbl Gábor, a soproni csapat elnöke nem fűzött kiegészítést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi műsor

SZOMBAT Tovább olvasom