Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Közmeghallgatás

Győr. A megyei közgyűlés november 24-én, pénteken 9 órakor közmeghallgatást tart az önkormányzati hivatal földszinti nagytermében (Árpád út 32.). A közmeghallgatás napirendjére a megyei önkormányzat 2007. évi költségvetési koncepcióját tűzték. A közmeghallgatás során a választópolgár felszólalhat a közgyűlésen a napirendi ponttal kapcsolatban.

Nyitott kapuk

Győr. A Prohászka Ottokár Orsolyita Közoktatási Központ (Újkapu u. 2–4.) holnap délután 3 órától nyitott kapukkal várja a 6 évfolyamos, illetve 4 évfolyamos gimnáziumi oktatása iránt érdeklődő tanulókat és szüleiket. Az iskolába február 16-ig lehet jelentkezni.

Nyugdíjasklub

Győr. A Ménfőcsanaki Nyugdíjasklub összejövetelén holnap délután 4 órától a Bezerédj-kastélyban Németh Endre újságírót látja vendégül. Kóstoló Győrújbarát történetéből című könyvéről beszélgetnek a szerzővel.

Gyógypedagógia

Győr. A Radó Tibor Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Központ Logopédiai Szakszolgálata ingyenes előadás-sorozatot és fórumot rendez holnap délután 4 órától a Radó Tibor Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Központ Logopédiai Ambulanciáján (József Attila u. 58.). A jelentkezéseket a logogyor@freemail.hu e-mail címen, illetve a 70/310-6478-as számú telefonon várják, itt adnak bővebb felvilágosítást is.

Keristatalálka

Győr. A Győri Keristák Egyesülete ma délután 4 órakor tartja összejövetelét a Baross-iskola könyvtártermében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

győri eto

MTK

Győr, DAC-pálya, 13.30 ó. V.: Iványi Z. Tovább olvasom