Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Közgyűlési előzetes

Holnap ismét közgyűlést tartanak a városházán, ahol a tűzoltóparancsnok nyugdíjazásáról, a jelentős városi beruházásokról és az első három negyedévi költségvetési beszámolóról is szó lesz.

Ismét ülésezik Sopron képviselő-testülete holnap. Döntés születik majd a hulladékgazdálkodási kft. könyvvizsgálója megbízásának meghosszabbításáról, és ügyvezetőjének díjazásáról, valamint fel-

ügyelőbizottsági tagok delegálásáról. A képviselők szavaznak az Erzsébet-kórház műszerbeszerzésével kapcsolatos pályázatról is, és Kovács János tűzoltóparancsnok nyugdíjazásáról. Tájékoztató hangzik el a város közterületeinek közlekedéséről, és a 2006. szeptember 30-án kivitelezés alatt álló jelentős beruházásokról. Előterjesztések készültek a helyi közút- és közműépítéssel kapcsolatos rendelet törvényességi észrevételeiről, valamint a Tómalom szennyvízcsatornázásának második üteméhez elnyert, de fel nem használt céltámogatásról történő lemondásról. A képviselők az építményadóról szóló és a költségvetési rendeletet is módosítják, valamint az első három negyedévi költségvetési beszámolóról is szavaznak holnap. A Lövérek és környéke szabályozási terv is téma lesz az ülésen egy rendeletalkotás formájában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

300 készítményt lehet januártól patikán kívül is árusítani

Mintegy 300 készítményt lehet januártól patikán kívül is árusítani - közölte az Egészségügyi… Tovább olvasom