Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Közel száz érdeklődő

Labdarúgás

Közel száz szimpatizáns gyqlt össze a Győri ETO FC tegnapi szurkolói ankétján, akiket először az épülő, szépülő stadionban vezetett körbe Klement Tibor ügyvezető igazgató. Kezdésként a már majdnem kész keleti lelátóra „kapaszkodhatott” fel a társaság, a meredek tribün, a látvány bizony sok mindenkit meg is lepett. Az öltözők, a csaknem kész uszoda, a már mqködő szauna, jakuzzi és a futballkollégium szobáinak megtekintése is a program része volt.


Ezután a kezdődött el az ankét, amelyen Bajzát Péter szolgált mindjárt egy jó hírrel. A támadó egy szurkolói kérdésre válaszolva elmondta, természetesen, ha érkezik jó ajánlat, szeretne külföldön futballozni, de úgy fest, erre nyáron lesz nagyobb az esélye.
Viszont nagy moraj fogadta a bejelentést, miszerint Vincze Ottó komoly sérülést szenvedett a gárda keddi, Haladás elleni felkészülési mérkőzésén. A játékos keresztszalag-szakadást szenvedett, így rá legalább három hónapig nem számíthat Klement István vezetőedző.
Ezután mutatkozott be a szurkolóknak Klement István, az új vezetőedző, aki pályafutását ismertette a szurkolókkal. Beszélt a csapat, valamint saját céljairól. Feladataként egy, az új ETO-ra jellemző stílusban játszó együttest kialakítását nevezte meg a szakvezető.
Az őt segítő tudományos és módszertani csoport képviseletében dr. Zakariás Géza tájékoztatta a szurkolókat, tulajdonképpen mit is takar ez az elnevezés. A szakember elmondta: feladatuk többek közt a terhelés- és a teljesítmény-

diagnosztikával, a regenerációval kapcsolatos személyre szabott információk átadása a játékosokról a vezetőedzőnek és segítőinek.
A klubvezetés részéről két nagyon fontos kihívást fogalmazott meg Klement Tibor ügyvezető: elsősorban, hogy 2008-ra valamely nemzetközi kupa résztvevője legyen a Győri ETO FC, másodsorban, hogy mindezt sok szurkoló, néző kövesse nyomon a megújuló, felépülő győri sportkomplexumban.
Szó esett új igazolásokról, arról, hogy a zöld-fehérek a hétre vártak egy szlovák támadót is tesztelésre, egy kisebb sérülés miatt azonban az eddig hazája élvonalában szereplő labdarúgó próbajátéka a jövő hétre csúszik át.
Korsós György – akinek érthetően több külföldi ajánlata is van, de az ETO-nál pályafutása befejezés után is számítanának rá – még nem döntötte el, hogy esetleg visszatér-e Győrbe.
Többen érdeklődtek arról, mikortól lehet bérletet váltani, s emelkednek-e a jegyárak. Utóbbival kapcsolatban az ügyvezető elárulta, még nem született döntés, ha rajta múlna, nem lennének tavasszal sem drágábbak a belépők. A bérletekkel kapcsolatban hozzátette, amint felszerelik a tribün alsó részére tervezett négyezer széket, elkezdődhet az árusítás, s valószínq, a bérletek ára sem változna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárol szezon végi kiárusításokon?

Tovább olvasom