Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Közel 140 közlekedési baleset történt eddig országszrte

A közutakon az elmúlt nap 24 órájában a Rendőrség összesen 138 közúti közlekedési baleset során intézkedett. Halálos áldozatot egy sem követelt, 10 súlyos, 31 pedig könnyű sérüléssel járt.

Ezeken felül 97 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Várhatóan a jó idő hatására megnövekszik a forgalom. Figyelmesen vezessenek; sok motorosra kell számítani az utakon. A sebességmérők éjjel-nappal dolgoznak - közölte a rendőrség.

Hétvégi közlekdési előrejelzés

Az M0-ás út régi szakaszán épül a harmadik forgalmi sáv. Jól kiépített és kitáblázott terelés mellett folyamatosan dolgoznak, sebességkorlátozás van érvényben, mely az M0-M7 csomópontot is érinti. Fokozott óvatossággal közlekedjenek, szinte naponta változnak a korlátozások, illetve új útszakaszokra terelik a forgalmat! Ne vezessenek rutinból! Ahol az úton emberek és munkagépek dolgoznak, ott nagyobb figyelemmel közlekedjenek - hívja fel a figyelmet a rendőrség.

Az M19-es számú úton a jobb és bal pályatesten a 0+100. m ú 1+ 750. m szelvényekben hídfelújítás miatt 60-as sebességkorlátozást léptettek életbe, 1 hónapig különböző korlátozásokra, lámpás, váltakozó irányú forgalomra kell számítani. Az M6-os úton karbantartási munkák folynak a jobb és bal pályán a 22- 78. km, a jobb pálya 92-94. km szelvényekben, és a mecseki szakaszon sebességkorlátozás és mobil terelés mellett. Figyeljék a táblák jelzéseit! Az előre ki nem számítható bekövetkezendő baleseteknél a mentési és a helyreállítási munkák miatt terelésre, sebességkorlátozásra kell számítani. Fokozott óvatossággal vezessenek - áll a rendőrség közleményébn.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harist adták Rohácért, Fenyő János feltételezett gyilkosáért

A szlovák alvilágban Turek néven ismert Haris Sándort adta ki a magyar rendőrség Jozef Rohácért,… Tovább olvasom