Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Kövér: az Országgyűlés nem hoz létre anticionista csoportot

Az Országgyűlés nem hozott és nem fog létrehozni semmilyen anticionista csoportot - olvasható Kövér László házelnök levelében.
Az Országgyűlés nem hozott és nem fog létrehozni semmilyen anticionista csoportot, vagy ehhez hasonló provokatív, Magyarország nemzeti érdekeit sértő egyéb képviselői csoportosulást - olvasható Kövér László házelnök Hegedűs Lorántné és Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőknek küldött levelében, amelyet az Országgyűlés sajtófőnöke juttatott el kedden az MTI-hez.

Kövér László levelében figyelmeztette az érintett képviselőket, hogy "az ezzel ellentétes látszatkeltéshez", amely egyben sérti az Országgyűlés méltóságát, nincsen joguk, ezért felszólította őket, hogy ettől a jövőben következetesen tartózkodjanak.

Az Országgyűlés elnök ezt arra reagálva írta a két képviselőnek, hogy sajtótájékoztatót hívtak össze szerdára "Megalakul az Országgyűlés Anticionista Csoportja" címmel.

Olvasóink írták

 • 7. oxana 2013. június 19. 15:22
  „2. pancser

  Mielött írsz, le kellene magadat hüteni. Gyözd meg azokat, akik rájuk szavaztak. De föleg gyözd meg azokat, akik engedélyezték alapításukat. Nekem se tetszik, hogy müködik a Jobbik, megszüntetni vagy kizárni (még) nem lehet. Tudod, mi a demokrácia? Leegyszerüsítve, minden egyes polgár kap egy kis darabka hatalmat, amivel arra szavaz, akire akar. Akik a Jobbikot választották ök is éltek ezzel az hatalommal.”
 • 6. oxana 2013. június 19. 14:56
  „1. Túrabakancs

  Ugyan mitöl fél kormányod? Csak nem összeesküvéstöl, mert OV elött nem nyilnak meg a külföldi zárt ajtók? Milyen ellenintézkedésre gondolsz? Lassan, de biztosan közelednek a választások és lassan, de biztosan nö OV félelme. Jól van ez igy.”
 • 5. Pretorianus 2013. június 19. 09:39
  „2. pancser 2013.06.19. 09:11
  Kizárni a választásokból ? Hogyan ? Erőszakkal? Fondorlattal ? Mert másképp egy legitim pártot nem lehet... Megfegyelmezni ? Magyarul szétverni őket ?
  Megint egy zsebdiktátorocska hozzászólás, egy demokrata bőrbe bújt kisbajuszostól.”
 • 4. Demalgon 2013. június 19. 09:27
  „Bár viccesek a bakancsfélék:

  zárt ajtók = Voldemort
  külföldi zárt ajtók = mindenki a fejünket akarja
  hazai zárt ajtók = viktor az isten, bégesen a nemzet
  külföldi zárt ajtók, nincs információ = gerjesztünk
  belföldi zárt ajtók, nincs információ = kitalálunk, uszítunk narancs színbeb

  Zárt ajtók mögött elhangzik, miszifikált csoport mögé képzelt többlet ... és ha nincs, akkor gerjesztünk valamit. Ez most az új diktátori politika? Nem tetszik, hogy veszélyben a hatalom, rágalmazzuk a külföldieket? Csak kérdem én, mire alapozva tartja magát egyes magyar már-már egyenrangúnak az árja-elmélettel szinte? Hirtelen most, hogy veszélyben a hatalom előhúzunk mindenféle kreált ütőkártyákat? Hirtelen ősgesztázunk (mióta a mű török fordításban 2001 óta elérhető könyvesboltokon keresztül, netről megrendelhető), nem sikerült megvezetni a külföldieket, most rágalmazzuk őket ... eddig még egy kormány sem ment el ennyire beteges szinten a hatalom megvédéséért. Azt viszont lehet tudni, ha a vezér ezt bukná, abba beleőrülne, de igazából az lenne a haszon.”
 • 3. Demalgon 2013. június 19. 09:19
  „Bilderberg fikció, melyet sokan kitalálnak azért, hogy a saját hibájuknak manifesztálódott alakot adjanak. Ha valóban létezik bármilyen csoport, akkor az messze nem olyan, amit itt misztifikálnak, és az nem x emberből áll.”
 • 2. pancser 2013. június 19. 09:11
  „A Jobbikot kéne kizárni a választásokból, a gárdistákat végleg megfegyelmezni ha nem bírnak magukkal!”
 • 1. Túrabakancs 2013. június 18. 22:51
  „Pedig szükséges lenne, már csak ezért is! /friss hír/
  http://fenet.sk/reding-mindent-megtesz-azert-hogy-meghekkelje-a-magyarorszagi-valasztasokat/

  Bilderberg csoport... ugye mindenki tudja kikből áll ez a bizonyos csoport?
  Na ezt kellene megvizsgálni, és ellenintézkedéseket hozni míg nem késő. Kemény harcnak néz
  elébe a kormányunk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjelent az e-útdíj törvény végrehajtási rendelete

A díjszámítás elveit, illetve az e-útdíj rendszer meghibásodásakor elvégzendő teendőket is… Tovább olvasom