Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

kovácsék a csötkénél?

Egy héttel Rácz Félix bokszmenedzser visszavonulása után Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöke jelezte, saját profi klub létrehozásán dolgozik.

ökölvívás

„ Még nem teljesen százszázalékos a siker, mert még folynak a tárgyalások. Ez nemcsak egy istálló, hanem egy menedzseriroda is lenne egyben, amelyet azzal a céllal szeretnénk létrehozni, hogy a tehetséges magyar versenyzők ne vesszenek el az ökölvívás számára. A megszűnt Felix Promotion öklözőit átvennénk, de mások számára is nyitott lenne a klub” – nyilatkozta az MTI-nek Csötönyi Sándor, aki hozzátette: a MÖSZ két alelnöke, Károlyfi László és Simon Péter is támogatja a Csötke Promotions néven létrejövő vállalkozást, valamint négy-öt további tőkeerős befektető is jelezte már, hogy komolyan érdekli a terv.
A sportvezető, aki az európai szövetség első alelnöke, elmondta továbbá, hogy egy profi csapatot szeretne összehozni, amellyel nagy gálákat lehet majd szervezni. Hangsúlyozta, hogy a közvetítések kérdését is meg kell oldani, hozzátéve, hogy a Rácz Félix gáláit képernyőre tűző TV 2 elsőbbséget élvez a tárgyalások során.
Rácz Félix múlt kedden jelentette be, hogy kivonul a sportágból, versenyzői – köztük világ- és Európa-bajnokok – szabadon távozhatnak más bokszistállókhoz.
Ennek tükrében könnyen elképzelhető, hogy a győri Kovács Attila, aki a megszűnt Félix Promotion versenyzőjeként az IBO-

szervezet világbajnoki címét birtokolja, a jövőben a Csötke Promotionsnél folytatja a pályafutását.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 10.04.

Tovább olvasom