Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Kovács László a Deák- iskola új igazgatója

Ami jól működik, azon nem kell változtatni. A Deák Téri Általános Iskolába évek óta a legtöbben iratkoznak be. A magas szintet megtartani felelősség és elvárás – véli Kovács László, az iskola öt évre újonnan kinevezett igazgatója.
Kovács László 1968 óta van a tanári pályán. Az elmúlt évtizedekben bármivel is foglalkozott, a tanítást sosem hagyta abba. Még akkor is, ha csak órákat adott.
– Vallom, a gyermekek közt kell lenni, így vezetőként mindinkább az ő érdekeiket tudom képviselni – mondja a Deák Téri Általános Iskola újonnan kinevezett igazgatója. – Szép és hálás feladatot kaptam azzal, hogy az intézményt vezethetem. Tudni kell a beiratkozásnál, az iskola az egyik legnépszerűbb a városban. Ezt a szintet tartanunk kell, és lehetőségeink szerint fejlődni. Egyebek mellett úgy, hogy mérhetővé tesszük az oktatást. Ezáltal pontosabban láthatjuk, a négy vagy nyolc év alatt mit értek el a diákjaink. Persze ehhez pontosan meghatározott célok kellenek. Gondolok például arra, hogy a felső tagozat megkezdésekor kikötjük, hány gyermeknek kell nyelvvizsgát tennie. S a nyolcadik év végén kiderül, hogy mennyire jól dolgoztunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyilkosokkal tartozik a rendőrség

Csongrád megyében a rendszerváltás óta 193 embert gyilkoltak meg. 1990 óta öt eset, közte egy… Tovább olvasom