Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Körözött gépjárműveket kerestek

A soproni polgárőrök sikerrel vettek részt a Veszprém megyében szervezett körözött gépjármű-felderítési akcióban. A Mátrix Police csoport hamarosan a soproni utakon tart átfogó ellenőrzést.
– A polgárőr-egyesületünkön belül működő Mátrix Police Körözött Gépjármű Felderítő Kiemelten Közhasznú Szervezet is felkérést kapott Veszprém megyéből, hogy vegyen részt a területükön tartandó egész napos ellenőrzésen – tájékoztatta lapunkat Török László, a Soproni Polgárőr Egyesület ügyvezető elnöke, a Mátrix csoport vezetője. – A soproniakkal együtt összesen tíz vadászcsapat elektronikus rendszámleolvasó berendezései pásztázták reggeltől estig a forgalomban részt vevő autók, más járművek rendszámait. A soproniak technikája előtt – Csopak belterületén – kétezer jármű haladt el.
„ A Veszprém megyei akció során mindössze egy körözött járművet sikerült kiszűrni, ez viszont

a soproniak nevéhez fűződik.”
Török László elmondta: egy Volkswagen Bora típusú személygépkocsira egy Zsigulira érvényes rendszámot szereltek fel. A soproniakhoz beosztott motoros rendőrjárőr a regisztrálást követően azonnal intézkedett, meg-, illetve előállította az egyedi azonosítójel meghamisításával gyanúsítható személyt.
A Mátrix helyi csoportja hamarosan a soproni utakon is ellenőrzést fog tartani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jóindulatú méhizom daganatokról

A méhben igen gyakran előforduló, nem rosszindulatú daganatot myomának (leiomyoma, fiboid) hívjuk. A méh falának különböző részeiről indulhat ki, általában izom- és kötőszövetből épül fel. Természetesen a fájdalom és a vérzészavar nem csupán myomával (méhizomdaganat) függhet össze. A korrekt diagnózis felállításában a tapintó kéz mellett szerepük van a különböző képalkotó eljárásoknak is. Tovább olvasom