Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

Körözik a szegedi gyilkosság gyanúsítottját

Emberölés bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt keres a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egy szegedi férfit, aki a gyanú szerint megölt a lakásán egy fiatal nőt – értesült az OBJEKJTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.

Kedden a délutáni órákban jelzés érkezett a rendőrség ügyeletére, hogy egy 23 esztendős szegedi nőt lakótelepi otthonában hozzátartozói holtan találtak. A szemle megállapította, hogy a nő halálát valószínűleg idegenkezűség okozta. Az esettel kapcsolatban a rendőrség látókörébe került egy helybeli férfi, akinek személye a nyomozás során beszerzett információk alapján összefüggésbe hozható volt a bűncselekmény elkövetésével.

A férfi felkutatása az esti órákig nem vezetett eredményre, így a CSMRFK elfogatóparancsot bocsátott ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Farkas Roland Péter 27 esztendős szegedi lakos ellen.

Ezzel azonos időben elrendelte a gyanúsított személy tulajdonában, és valószínűsíthetően jelen pillanatban is használatában lévő Opel Calibra típusú IRJ-077-es forgalmi rendszámú, piros színű személygépkocsi tárgykörözését is.

Az eljárás a CSMRFK Bűnügyi Osztályán van folyamatban emberölés bűntett elkövetése megalapozott gyanúja alapján Farkas Roland Péter ügyében, szakértő bevonásával, folyik az adatgyűjtés, tanúkutatás, tanúk kihallgatása.

A CSMRFK várja mindazon személyek jelentkezését, aki a bűncselekmény körülményeiről, az elkövetéssel gyanúsítható személy és gépjárműve tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrség 107-es, 112-es hívószámait, vagy jelentkezzen a TELEFONTANÚ 06/80/555-111-es számán.


A képet a rendőrség bocsátotta rendelkezésre.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. augusztus 7.

Gy. Mészáros Ágnes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utóvizsga – nyár végén

Előfordul, hogy az év végi vizsgák nem úgy sikerülnek, ahogy az ember szeretné, és a javításra már… Tovább olvasom