Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Könyvajánló: A kézírás hangjai

Mindenki kíváncsi arra, mi rejtőzik a keszekuszának tűnő írás mögött: bölcsesség, esetleg segélykiáltás?
Mindenki kíváncsi arra, hogy egy keszekuszának tűnő írás mögött mikor rejtőzik bölcsesség, és mikor kiabálnak segítségért a néma papírlapon gyönyörűen írt sorok.
 
A győri szerző könyvében  a kézírás kézhezvételétől kezdve a grafológiai véleményig lépésről lépésre megtaláljuk, hogy a kézírás mely részében keressük a személyiségvonások grafológiai jegyeit, mit mondanak az írás állandó és változó összetevői, és hol találjuk az ellentétekre választ adó miérteket.

Ez az újdonság az érdeklődőknek segítséget nyújthat önmaguk és mások megismerésében, míg a grafológiát tanulók számára térképként
szolgálhat elemzéseik során.

„Hogyan használjuk ezt a könyvet?

Az emberek nagyon összetett és bonyolult lények. Nehéz megérteni őket. Olyan összetettek, mint egy több száz darabból álló, nagyon színes és aprólékos összerakó játék – „puzzle". Azt mondod, hogy sokan közülük szürkébbnek, színtelennek tűnnek? Ez így is van, de miért ne éppen te legyél az, aki „élesebbre állítja az általuk látott vagy kisugárzott képet", illetve megmutatja annak színeit a külvilágnak, vagy akár önmaguknak is. De ez nem ám akármilyen puzzle! Biztos lehetsz benne, hogyha létezne, akkor ez négydimenziós puzzle lenne. Ebben nem csak a külsőt, a tudatost láthatod, hanem a „belsőt", a tudattalant is. Szóval nem kisebb feladatra leszel képes, mint hogy több száz darab kis puzzle-ból kiválogatod azt a száz kis darabot, amely csak arra az egyetlen emberre vonatkozik, majd úgy illeszted össze a darabjait, hogy tisztán és színesen láthatóvá váljon az ember."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az év vállalkozója

Ismét a Szintézis Rt. vezérigazgatója, Szabó István nyerte el Az év vállalkozója kitüntető címet. Tovább olvasom