Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Kolbászfesztivál Békéscsabán

A MIÉSZ és az INGATLANBAZÁR közös nevezéssel alakított csapatot - 12. alkalommal került megrendezésre a békéscsabai kolbászfesztivál. Az érdeklődés minden várakozást felülmúlt. A négy nap alatt több tízezer érdeklődő fordult meg. Békéscsabán a szállodák és a panziók megteltek, sőt a környező városok szállásadói is nagy forgalmat bonyolítottak.
A kolbásztöltő versenyre a szombati napon került sor. 420 induló csapat, a résztvevők között jelentős külföldi részvétel volt idén szembetűnő. Az Egyesült Államokból, Finnországból, Lengyelországból, Szlovákiából, Szlovéniából, és Erdélyből is érkeztek versenyzők. Több magyar híresség is részt vett a rendezvényen. Ezek közül a legnagyobb érdeklődést a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének (MIÉSZ) vendége Torgyán József váltotta ki. Dr Torgyán József elnök úrat egy méteres kolbásszal vártuk a bejáratnál, érdeklődő női szemektől kísérve vittük a félelmetes méretű finomságot.

Nagy éljenzés fogadta , fotó és aláírás gyűjtők rohamától alig tudott közlekedni a rendezvényen. Békési Béla a MIÉSZ elnöke beszámolója alapján: Józsi bácsit jobban ünnepelték mint egy bulvársztárt. A MIÉSZ és az INGATLANBAZÁR közös nevezéssel alakított csapatot.

Az együttműködés sikeres volt, a fesztivál különdíját elnyerte a szakszervezet és a média kooperációja. A biztos nyerésnek pár titka volt, többek között az, hogy a Bazár hirdetési újság vezető kollégái és szép kolléganője buzgón segített a gyúrásban, készítésben. Bonyhádi Elek a VIII. kerületi Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a rendezvény zsűri tagja elmondta nehéz volt a csapatok elbírálása. Figyeltek a fűszerek harmóniájára, a kolbász állagára, és az elkészítés módjára. A versenyt követő hajnalig tartó mulatozásra a meghívott élő zenét játszó együttesek biztosították a hangulatot. Jövőre várjuk a folytatást…hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dávid musicallel és rockdallal lép fel

Budapest–Győr - Szombat este fél nyolctól közvetíti a Megasztár 4. zenei tehetségkutató… Tovább olvasom