Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Kóczán: Alaptalanul rágalmaznak

– Betekintettem azokba a dokumentumokba, melyek az előző városvezetést rágalmazó feljelentések és perek alapját képezik – mondta el Kóczán Zoltán, majd hozzátette, megalapozatlan vádaskodás zajlik.
– A Lövér körút 33. értékbecslője csak az épület árát számította ki, a telek értékét nem vette figyelembe, a Pozsonyi úti hulladéklerakót pedig a vásárlást követő értéknövelő rekultivációval együtt becsülte fel – mondta el a Kisalföldnek Kóczán Zoltán, az SZDSZ soproni vezetője. A képviselő azután nyilatkozott lapunknak, hogy megvizsgálta azokat a dokumentumokat, melyek az előző városvezetőkkel szemben indított polgári perek és feljelentések alapját képezik.
– Az utóbbi tizenhét év legrosszindulatúbb és legelőkészítetlenebb napirendje volt a tegnap tárgyalt előterjesztés, mely hemzsegett a műszaki és számszaki hibáktól – folytatta Kóczán Zoltán. A képviselőnek tudomására jutott, hogy az István bíró utcai óvodaépület vásárlója nem engedte be az értékbecslőt az épületbe, így pedig lehetetlen az épület valódi értékét megállapítani. – A Rét utcai ingatlannál pedig azt nem vették figyelembe, hogy az épület bontásra való, ami költséget jelent. Immár világossá vált, hogy az eltelt körülbelül száztíz nap alatt csak a lejáratásra törekszik az új városvezetés, ahelyett, hogy érdemi munkát végezne. Természetesen szeretnénk, hogy kiderüljön az igazság, és ha valóban jogsértés történt, akkor büntessék meg azokat, akiknek részük volt benne – zárta a képviselő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hűtlenség és a csábítás genetikája

A csábítás és a hűtlenség mindkét nem sajátja, vagyis egyformán kódolva van bennünk. A nők teste… Tovább olvasom