Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Koccanástól halt meg az énekesnő

A koccanásos baleset után még semmi jel nem utalt arra, hogy Anikó megsérült volna, még bulizott is.

A Ces’t La Vie lányformáció egykori énekesnője, Sebők Anikó múlt héten örökre eltávozott. A 27 éves tehetség egy a héttel korábban szenvedett koccanásos balestet, de akkor még semmi jel nem utalt arra, hogy megsérült volna.
 
Sebők Anikó alapító tagja volt a Ces’t La Vie nevű lányformációnak, kiknek 1998–99-ben három slágerük is vezette a popzenei sikerlistákat. A formáció 3 év után feloszlott, a lányok külön utakon folytatták. Anikó ezekben a hónapokban dolgozott első szólólemezén, melyből mindössze 3 dal lett kész. Aztán egy hétfő délutánon, Claudiával együtt autóztak, amikor oldalról beléjük rohant egy autó. Sem a lányoknak, sem a másik jármű utasainak nem lett komolyabb baja, az autókon is csak kisebb sérülés látszik.

– Nem tudom, mi történhetett – mondja a sírástól elgyengült hangon Claudia, Anikó egykori zenésztársa. – Csak egy koccanás volt. Utána még napoztunk, buliztunk, nem volt Anikónak semmi baja. Csak arra panaszkodott, hogy kicsit gyengének érzi magát, majd egy idő után már azt mondogatta, hogy nehezen kap levegőt. Pénteken reggel lett volna fellépése az EFOTT–on, de oda már nem érkezett meg. Otthon lett rosszul, összeesett, és a kiérkező mentőben meghalt.

Anikó szerelme és zenésztársa, Kémeri Péter sokkos állapotban fogadta hívásunkat.

– Szeptemberre terveztük az esküvőt – zokogja a férfi. – Gyerekeket akartunk, boldogok voltunk. Most készült az első szólólemeze. Mindig azt mondogatta, hogy ugye Peti mi is leszünk egyszer címlapon?

Anikó rosszulléte után azonnal kihívták a mentőket, a járműbe még saját lábán támogatták. Szerelme, Péter a karjában tartotta, amikor az énekesnő ránézett és azt mondta: – Szeretlek Peti! – lehunyta a szemét, és többé már nem tért magához.

– Még nem tudjuk biztosan, mi lehet a halál oka – rebegi a vonalba Péter. – Azt mondták az orvosok, valószínűleg megrepedt a lépe az egy héttel ezelőtti karambolban.

Anikó élete első szolófellépése előtt pár órával ért véget. Huszonhét éves volt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívesen tanulnának külföldön

A magyar diákok szívesen folytatnák tanulmányaikat külföldön vagy dolgoznának kint pár hónapig, vagy akár pár évig is - derült ki a Felvételi Információs Szolgálat felméréséből. Tanulás szempontjából leginkább Angliát, Németországot, az Egyesült Államokat és Ausztriát tartják vonzónak, míg dolgozni legszívesebben Németországba mennének. A kinti lehetőségeket azonban nem ismerik, és nem beszélnek nyelveket sem. Tovább olvasom