Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Klik: minden tanár kap béren kívüli juttatást pedagógusnapra

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) által fenntartott köznevelési intézmények pedagógusai Erzsébet-utalványt kapnak pedagógusnapra.
A központ szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: míg korábban a tanárok fele nem részesült ilyen jellegű béren kívüli juttatásban, addig az idei évtől minden pedagógus megkapja.

Idén átmeneti megoldásként, az egységes munkáltatói szabályozók elkészültéig, a költségvetésben rendelkezésre álló éves keret (5,5 milliárd forint) kétharmadát kapják meg Erzsébet-utalványban azok, akiknek tavaly is volt ilyen juttatásuk, egyharmadát pedig az előző évben ilyen juttatásban nem részesült pedagógusok között osztják szét.

Jelezték: a központ pedagógusnapra minden főállású, teljes munkaidőben pedagógus- vagy pedagógiai munkát segítő közalkalmazottnak eljuttatja az Erzsébet-utalványokat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Portik-Laborc: A Jobbik vizsgáltatná a hódmezővásárhelyi szálat

A Jobbik kérdésekkel és közérdekű bejelentéssel fordul a legfőbb ügyészhez a General Média és Hódmezővásárhely önkormányzata között létrejött 2007-es adásvétel miatt. Tovább olvasom