Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

˝Kizárt, hogy az MSZP törvénytelenül kezelte volna választók adatait˝

Molnár Zsolt kizártnak tartja, hogy pártja törvénytelenül listázta volna azoknak az adatait, akik a tavalyi választásokon a szocialistáknak adták ajánlószelvényüket.
Molnár Zsolt, az MSZP szervezési igazgatója kizártnak tartja, hogy pártja XVII. kerületi szervezete törvénytelenül listázta volna azoknak az adatait, akik a tavalyi választásokon a szocialistáknak adták ajánlószelvényüket.

Staudt Gábor, a Jobbik budapesti elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: feljelentést tesznek, miután egy több mint háromezer választó adatait tartalmazó cd-t juttattak el pártja kerületi irojádába.

Szavai szerint a listán azoknak a nevét, címét, születési dátumát rögzítették, akik a XVII. kerületben az országgyűlési választások előtt az MSZP-nek adták ajánlószelvényüket.

Molnár Zsolt, az MSZP szervezési igazgatója és fővárosi kampányfőnöke az MTI-nek azt mondta: kizártnak tartja, hogy pártja bárhol törvénytelenül kezelte volna a választók adatait. Véleménye szerint a Jobbik által ismertetett lista "félreértés vagy koholmány", ugyanakkor a nyomozóhatóság feladata, hogy a feljelentést elbírálja. Hozzátette, az MSZP kizárólag azok adatait kezeli, akik erre felhatalmazást adtak, az ajánlószelvényüket átadókat nem listázták. Molnár Zsolt kitért arra is, hogy még tavaly nyáron törvényjavaslatot nyújtott be az ajánlószelvényekkel kapcsolatos visszaélések megszüntetése érdekében, biztosítandó, hogy a cédulát csak a jogosult használhassa fel, a kormánypártok azonban nem támogatták az indítvány megtárgyalását.

A jobbikos Novák Előd állítását, amely szerint rendszeresen látták Molnár Zsoltot a parlament folyosóján Kubatov Gáborral, a Fidesz pártigazgatójával tárgyalni, így szerinte a Fidesz és az MSZP "kiegyezett" az adatkezelési botrányok eltussolása érdekében, a szocialista politikus legendának minősítette. "Úgy látszik, Novák Elődöt eszmetársai túl sokszor verték meg ahhoz, hogy józanul tudjon gondolkodni" - mondta. Szavai szerint sosem tárgyalt adatkezelési kérdésekről Kubatov Gáborral, legfeljebb a futballról váltottak szót. Molnár Zsolt hozzáfűzte, Kuvatovval ellentétben a jobbikos Lenhardt Balázzsal például valóban rendszeresen szokott beszélgetni, mivel nyolc évig osztálytársak voltak, de természetesen ilyenkor sem az MSZP és a Jobbik együttműködése a téma.

Olvasóink írták

 • 10. gjozsi88 2011. október 01. 08:51
  „rommel!
  "A RÓMAI JOGBAN A BEISMERÉS A BŰNÖSSÉG EGYIK BETELJESÜLT FELTÉTELE !"

  Jól mondod.,kis pontosítással.....az egyik lehetősége, mely semmit nem ér az egyébb bizonyítékok alátámasztása nélkül!
  De ugye nem azt akarod mondani, hogy ha valaki nem ismeri be, az nem is bűnös?????

  Egyébbként az ideológiádat nem értem!
  A Gyurcsány öszödi beszéd részlete kiragadva szövegkörnyezetből megbocsáthatatlan bűn.....az Orbán kiszivárgott ,ne azt nézzék mit mondok a megválasztásom érdekében, hanem mit teszek, az nemzeti hőstett,miközben gyakorlatilag a hazudok szinonimája!
  A kurva Magyarország nemzet árulás......miközben az Orbán kitakarítja a DISZNÓÓLAT (Magyarországot) nemzeti hőstett!”
 • 9. machers 2011. október 01. 07:33
  „Erwin!
  A beismerés önmagában annyit ér, mint a süket lánynak a szerenád. Bizonyíték nélkül önmagában nem ér semmit. Remélem csak véletlenül hoztad fel a példát, és nem az inkvizíciót illetev az ÁVH-t akarjátok visszahozni! Ott működött így.
  Ha már a római jogot említetted, akkor a visszamenőleges törvénykezés okán miért nem hivatkoztál a benne foglalt tilalomra?”
 • 8. rommel 2011. szeptember 30. 22:09
  „JÓZSI
  A RÓMAI JOGBAN A BEISMERÉS A BŰNÖSSÉG EGYIK BETELJESÜLT FELTÉTELE !
  DE EGYÉBKÉNT HA VALAKI ELISMERI A HAZUGSÁGOT , AKKOR MIÉRT KELL KÉTELKEDNI ???
  HAZUDTUNK REGGEL , DÉLBEN , ESTE !- GYURCSÁNY FERENC
  EZÉRT A BEISMERÉSÉRT MINIMUM LEMONDÁS ÉS A POLITIKÁTÓL VALÓ
  TELJES VISSZAVONULÁS LETT VOLNA AZ ELVÁRHATÓ !!!
  DE A BALOLDALON A LELKIISMERET MÁS DIMENZIÓBAN MŰKÖDIK !!!
  VAGY NINCS IS ???”
 • 7. gjozsi88 2011. szeptember 30. 18:19
  „rommel!
  Látom nem ismered a büntető jogot!
  Nyugodtan bemehetsz a rendőrségre és elmesélheted, hogy te egy sorozatgyilkos vagy, azaz (nem személyeskedésként mondom, csak a súlyos önvallomást próbálom megvilágítani) szerinted ez perdöntő bizonyíték kellene, hogy legyen!
  Megnyugtatlak, hogy ez semmire nem elég, .....még nyomozást sem fognak elrendelni anélkül, hogy nem emlited meg, hogy ki ellen, mikor, hol és milyen eszközökkel......ugyanis a tanúvallomások csak bizonyítékok alátámasztásával együtt lehet értékelni!

  A Gyurcsány fóbiádat gyógyíttasd, mert Orbán nagymester kormányoz másfél év óta és a szociktól átvett növekvő gazdaság ellenére a gyurcsányi kiadásokat csökkenti, az adókat emeli és a hiányt a magánpénztári vagyon felélésével próbálja szinten tartani, miközben az ország kockázatát a 175 bázisról, melyben az elsők közt voltunk a 2008-as válság után, romló mútatók miatt mára 500 bázispontra emelte, azaz a világ 10 legkockázatosabb országainak egyikévé tette!
  Persze ezt már csak néhányan látjátok jónak,ezt jól jelzi ahogy a legtöbb jobboldali közgazdász is elfordul tőletek!”
 • 6. machers 2011. szeptember 29. 22:52
  „4. rommel 2011.09.29. 22:25
  Milyen bíróság? Milyen perben?”
 • 5. rommel 2011. szeptember 29. 22:18
  „MACHERS
  NINCS ÉRTELME VITATKOZNI !
  A FLETÓ BEISMERÉSE SZÁMIT !
  EZT MINDEN BIRÓSÁG ELISMERI PERDÖNTŐ BIZONYITÉKNAK !!!”
 • 4. machers 2011. szeptember 29. 21:43
  „3. rommel 2011.09.29. 21:04
  Soroljam vezéred - dokumentált - hazugságait?”
 • 3. rommel 2011. szeptember 29. 21:04
  „JÓZSI
  HAZUDTUNK REGGEL , DÉLBEN , ESTE !
  GYURCSÁNY FERENC
  EZT AZÉRT NEHÉZ LETAGADNI A SOK MÁS PÉLDAVAL EGYÜTT !!!”
 • 2. gjozsi88 2011. szeptember 29. 17:34
  „rommel!
  A mindennek ellenkezőjét kell érteni az jobboldali hagyomány....!
  Tudod az igérettel szemben felszámolt magánpénztár, szavazati jog, a senki nem jár rosszul az adóval......stb!
  A szocik adatkezelése a Novák szerint arra épül, hogy sokat beszéltek és tanultak a Fideszes Kubatovtól......miközben e témában Kubatovot hallottuk!”
 • 1. rommel 2011. szeptember 29. 17:09
  „LEFORDITOM A BALOS VÁLASZT !
  BIZTOSAN LISTÁZTUK AZ AJÁNLÓSZELVÉNYEKET !!!
  MINDIG AZ ELLENKEZŐJÉT KELL ÉRTENI !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elásott emberek: rokonok lehettek az áldozatok

Rokonok lehettek a csepeli erdőben elásott áldozatok. Úgy tudni, hogy a DNS-vizsgálatok elsődleges… Tovább olvasom