Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Kitüntették kamaránk alelnökét

Csorna Városért Emlékérmet adományozott az önkormányzat Varga Miklósnak, a Rábaköz MM Rt. elnökének a város civil szervezeteinek, rendezvényeinek nyújtott támogatásáért.
Varga Miklós 1980-tól dolgozik Csornán. 1986-ig a Városi  Művelődési Központban népművelőként, 1986-tól a Rábaközi  ÁFÉSZ-nél. 1994-től az ÁFÉSZ ügyvezető igazgatója, 1997-től  az elnöke. 1999-től, megalakulása óta a Rábaköz MM Rt.  elnök-igazgatója. Időközben a Kereskedelmi és Vendéglátóipari  Főiskolán vezető-szervező szaküzemgazdász képesítést szerzett. A kamara kistérségi elnöke és megyei alelnöke.

Alapvégzettsége  tanár (történelem-népművelő), ez mindig arra sarkallta, hogy  az általa vezetett cégek lehetőségeikhez képest támogassák a  város és környéke (17 település) művészeti, kulturális, sport és  oktatási egyesületeit, intézményeit. Korábban a Rábaközi ÁFÉSZ, jelenleg a Rábaköz MM Rt.  rendszeresen támogatja a tűzoltóságot, a rendőrséget, a  kórházat, az iskolákat, az óvodákat, a Városi Művelődési  Központot, a Csornai Nőegylet rendezvényeit, a tekecsapatot,  a Teremkerékpár Egyesületet, a Szociális Szolgáltató  Központot, a Rábaközi citerazenekart, a népművészeti műhelyt  és a Rábaköz MM Rt. működési területén található 17 település  önkormányzatát, hasonló intézményeit, egyesületeit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjemelés novembertől

A kormány szerdai döntése értelmében 1,2 százalékos visszamenőleges kiegészítő nyugdíjemelést… Tovább olvasom