Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Kitüntették Ács Sándort

Köztársasági érdemrenddel tüntették ki Ács Sándort, a GYSEV vezérigazgató-helyettesét nemzeti ünnepünk alkalmából. „Az elismerés erőt ad a további munkához” – fogalmazott.
A gazdasági életben végzett közel három évtizedes kiemelkedő munkássága és eredményei elismeréseként nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével tüntette ki Ács Sándort, a GYSEV vezérigazgató-helyettesét Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter.
„ Az elismerés megerősítést jelent számomra abban, hogy a továbbiakban is közép-, illetve hosszú távú perspektívákban érdemes gondolkodni, konkrét célokat kitqzni” – fogalmazott Ács Sándor, aki 1979-ben vehette át első, vegyiparigépész-diplomáját. Azóta másik két diplomát is szerzett, köztük a közgazdaság-tudományit. Ács Sándor pályafutása során több cégnél is kitqnt innovatív képességével, munkaszeretetével. Rendszerszervezőként dolgozott Csepelen, üzemvezetőként mqszéntermelő vállalatnál. A Vegyépszernél létesítményfelelősként kezdett, s a vezérigazgatói posztig jutott. Hozzáállása, munkabírása és teljesítménye révén mindenütt begyqjtötte az adott cég legrangosabb elismeréseit: kapott már „Év embere” kitüntetést, s megannyi más díjat. 2003-tól a GYSEV vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedik.
– Munka, fegyelem, szigor és csapatszellem – utalt munkafilozófiájára Ács Sándor, aki a jövő feladatairól elmondta: a nemrég átvett szentgotthárdi vasútvonal teljes felújítása és a forgalombővítéssel összefüggő feladatok komoly kihívást jelentenek ugyan, egyszersmind a hasznos munka örömével is eltöltik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tulipános nyílt nap

Győr. A Tulipános Általános Iskola (Rónay J. u. 4.) ma reggel 8 órától 10 óráig nyílt napot… Tovább olvasom