Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Kiszorítás a Deák téren, kordonerdő a Belvárosban

A rendőrök szombat este negyed kilencre már egészen a Károly körútig kiszorították a tüntetőket a Deák térről, a rendőrsorfal folyamatosan, ám lassan halad előre.

A Bajcsy-Zsilinszky úton és a Károly körúton jelenleg körülbelül 2-300-an vannak. Néhányan szidják az egyenruhásokat, a többség azonban csak messzebbről nézi a történéseket - tájékoztatott a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója.A rendőrségi felszólítás továbbra is folyamatos, a hangosbemondón azt közlik, hogy a tömeg az Astoria felé hagyja el a területet.

A Deák tér közepén néhány tucat gárdistát külön körbevettek a rendőrök, és egyesével viszik el őket. Budapesten a Belváros egy része le van zárva. A Vértanúk tere, a Szabadság tér és a Kossuth tér - a terekbe torkolló utcáknál - kordonokkal van lezárva. Ezek azok a helyszínek, amelyek a Budaházy György melletti szimpátiatüntetés helyszíneként korábban szóba kerültek.

Olvasóink írták

66 hozzászólás
 • 66. patriot 2009. július 06. 16:33
  „Árpád sávos zászló csak a történelmet hamisítani akaró idiótákban kelt félelmet. Szerencsére már a kutya sem foglakozik ezzel a félelemre építeni akaró liberális hazugsághalmazzal.
  Látványosan erősítették a Jobbikot ezekkel a magyargyűlölő szöveggel és lassan de biztosan középpártot csinálnak belőlük.”
 • 65. pancser 2009. július 06. 16:18
  „Ma ilyen gárda holnap olyan, holnap meg amolyan, kész Szomália lennénk hadúrakkal, polgárháborúval. az árpádsávot minden jóérzésű ember gyűlöli. aki tudja mi tapad hozzá nem áll mögéje. Ha bíróság elé akartok állni csak öltözzetek, hungaristaklón ruhába.”
 • 64. kimi01 2009. július 06. 13:13
  „Kedves fórumozók! Hagyjátok már szegény pancsert, látszik, hogy egy sort sem ovasott sem a Gárdáról, sem a Jobbikról, nem is tudja mit beszél. Szerintem nem ismer egyetlen gárdistát sem, és nem is érti miért alakultak, mik a céljaik. Aki józanul gondolkodik nem ír ekkora marhaságokat, mint ő. Legyetek elnézőek, szerencsére nem a "pancser"-féléken múlik a Gárda jövője.”
 • 63. kolombela 2009. július 06. 13:02
  „Vona Gáborral készűlt interjúÍme:

  "5 perces interjú: Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke
  - Miért döntött úgy, hogy beül a gárdisták közé?
  - Egy közleményt fogalmaztam a július 11-i gárda melletti tiltakozó megmozdulásról, miután a rendőrség sorra betiltotta a szombat délutánra bejelentett tüntetéseket. Miután megnéztem a hat órai híradót, a Deák térre mentem. A gárda alapítójaként nem tehettem meg, hogy ilyen helyzetben ne legyek velük.

  - Bizonyára vannak, akik a kormányközeli sajtó által fasiszta, félkatonai szervezetnek bélyegzett gárda tagjaitól azt várták, hogy felveszik a harcot a rendőrökkel.
  - Draskovics Tibor nyilván tépte a haját, amikor látta a gárdisták fegyelmezett, néma tüntetését, mert az esti híradóban lángoló autókat, vértől habzó szájú gárdistákat akart látni, akik összecsapnak a rendőrökkel. Erkölcsi győzelmet aratott a gárda. Leültek, és a Gandhi-féle passzív ellenállási módszerrel, törvényesen tiltakoztak amiatt, hogy a rendőrség megjelent a gárda rendezvényein és az öltözetük miatt előállította tagjainkat.

  - Mi történt azután, hogy a rendőrök elvitték a helyszínről?
  - Annyi elnöki luxust élveztem, hogy különbusszal szállítottak a Gyorskocsi utcába. Ott ismertették velem, hogy azért állítottak elő, mert szembehelyezkedtem a rendőri intézkedéssel, és olyan ruházatot viseltem, ami másokban félelmet keltett.

  - Az önön lévő farmer vagy a fehér ing volt félelemkeltő?
  - A gárdasapka. A gárdisták egy részén gázálarc, maszk vagy sál volt, amikor a rendőrök közvetlen közelről arcon fújtak bennünket. Egyikük előreadta a sapkáját, hogy takarjam vele az arcom. A fogda udvarán másfél órát ácsorogtunk. Mivel szinte mindannyian családos emberek vagyunk, számos polgármester, orvos is van közöttünk, arról beszélgettünk, kinek sikerült értesítenie hozzátartozóit, mit tehetnek, ha őrizetbe vesznek bennünket. A fogdában a rendőrök közt káosz uralkodott. Közölték, hogy lesz orvosi vizsgálat, utána mégsem, végül elkezdték, de nem volt elég idő, hogy mindenki sorra kerüljön.

  - Hogyan viszonyultak a rendőrök a gárdistákhoz?
  - A téren a rendőrök egy része folyamatosan provokálta beszólásaival a gárdistákat. Nyilvánvaló volt, hogy a gárdisták higgadtabbak, mint a rendőrség. Megható pillanat volt, amikor a gárdisták vezényszóra végül felálltak, "Adjon az Istennel" köszöntek, és a védőruhába öltöztetett rendőrök között a rabszállítóig vonultak.

  - Folytatják a toborzást?
  - Igen. A bírósági indoklás értelmezése után meg kell találnunk azt a formát, amelyben a gárda folytathatja tevékenységét. Elképzelhető, hogy már nem lesznek meg a korábbi szervezeti keretek, hanem magánszemélyekből áll majd a gárda. A Jobbiknak kell olyan politikai megoldást találnia, amellyel a gárda továbbra is a társadalom hasznára lehet. Tagjaink harmadik hete sátoroznak Szabolcsban, segíthetenek a viharkárok helyreállításában. A svájci vagy az amerikai gárdához hasonló, törvényileg szabályozott keretet kell kidolgozni, amelyben tagjaink önkéntes, tartalékos egységként a jövőben is segíthetnek.

  (Sándor Csilla - MH)"”
 • 62. patriot 2009. július 06. 12:05
  „moderálva”
 • 61. kolombela 2009. július 06. 11:50
  „pancser
  "..... meg kell semmisíteni a szervezetet, nem az embereket, a szervezetet." Mivel minden szervezet tagokból áll (a gárda is) és a tagok hús-vér- emberek, csak úgy leht megsemmisíteni ha a tagokat semmisíted meg. Ha a tagok megsemmisűlnek, a szervezet is megszűnik. Amig marad egy tag is a szervezet is fennmarad.
  Szóvel ez a pancser féle humanizmus.”
 • 60. kolombela 2009. július 06. 11:45
  „pancser
  Te egy beteg, rögeszmés ember vagy. Úgy félsz a gárdától, mint az ördög a tömjénfüsttől. Lazíts már egy kicsit, különben idegösszeomlást kapsz és a vigyorgó négy fala közt gondolkozhatsz agárdáról, és veszélyességéről.”
 • 59. pancser 2009. július 06. 11:29
  „A gárdával nem lehet lacafacázni, szó szerint meg kell semmisíteni a szervezetet, nem az embereket, a szervezetet. Minden gárdára utaló jelet üldözni, viselőjét felelősségre vonni. Ez állami feladat, nagyon fontos feladat. Hiába képzeli Vona Gábor, hogy rohamosztagosokat vonultat az utcákon mint Szálasi vagy Röhm (SA). Nem, ha a Vona összeköti magát a gárdával, viselje a következményeit pártjával együtt! A fasiszta írogatóknak, pedig üzenem a jövőjük elég sötét eszmeileg!”
 • 58. Robusto 2009. július 06. 09:03
  „A rendőrök most még finomak voltak. Viktor hatalomátvétele után viszont már pofonokat is fognak osztani (ha csak nem keveredik "véletlenül" koalícióba a Fidesz meg a Jobbik...).”
 • 57. Túrabakancs 2009. július 06. 08:40
  „pancser!
  Olvastál te a itt a fórumon olyat, hogy valaki egy másik náció kiírtásáról tett volna említést? Talán
  csak akkor fordulhatott elő ilyen, amikor egymást sértegették az emberek, de ezeket minden esetben ki is
  moderálták. Azt aki leírja a mai magyarországi helyzetet egyáltalán nem rasszista szövegelés, nem nyilas
  teóriák. Ezeket akarod hogy kimoderálják, hogy ezeket az embereket megbüntessék? Amit te szeretnél az
  nem más mint diktatúra, nem is értem miért nem veszed észre magadat! Az emberek manapság már úgyis annak hisznek amit tapasztalnak, nem kell hangoztatni semmit ami nem a valóság, tehát ha nem igaz amit
  itt írogatnak a te "ellenfeleid", akkor ezzel nem lehet a lakosságot megtéveszteni. Nem kell mitől tarts.
  A média is óvatos. hiszen sejtik, jövőre egy teljesen más politikai beállítottságú hatalom lesz hosszabb időn keresztül, nem akarják a fát vágni maguk alatt. Meg aztán mi a megtisztulásért emeljük fel a szavunkat,
  az pedig nem bűn, hanem becsülendő dolog. Persze akiknek az anyagi érdeke sérül emiatt, az nagyon
  nagy sértődöttséget érezhet, na de kit érdekel ez amikor a nép valósággal szenved?”
 • 56. taki 2009. július 06. 08:36
  „Reggel 6 óra volt. Vona Gábort rég kiengedték a börtönből. Bencze József, országos rendőrkapitány már ébren volt. Egyébként is rosszul aludt. Tudta, hogy hamarosan megszólal a telefonja, a rendészeti miniszter fogja hívni.

  Egyszer csak a mobilja kijelzője villogni kezdet; ,,Drazsé".

  - Jelentkezem Miniszter Úr - szólt bele félénken, mert tudta, valamit elrontott az este, de mindenképpen ő lesz a hibás. Így szokott lenni.

  - Mit csináltál, te szerencsétlen?! - ordított a vonal túlsó végén Draskovics Tibor.

  - Jelentem, a parancsot hajtottam végre, feloszlattam a betiltott gárda tüntetést!

  - Feloszlattad?! - sziszegte Drazsé - a földön békésen üldögélőket?! Lefújtátok őket, miközben nem csináltak semmit! Ott volt a világ összes kamerája, te nyomorult!

  Hát igen - gondolta a rendőrkapitány, de aztán eszébe jutott valami:
  - Jelentem, az Orbán Viktor is azt mondta, hogy két pofonnal elintézi őket...

  - Az Orbán olyan rég óta politikus - mondta Drazsé - hogy már azt hiszi, azt mondhat, amit akar... - Ekkor viszont bele nyílalt valami az agyába, még a keze is lebénult, a szeme pedig elkerekedett. - Úr Isten... - suttogta szinte magában.

  - Parancsol, miniszter úr? - Nyögte Bencze.

  - Elvittétek a Vonát... a Vonát begyűjtöttétek! Végünk van, cseszd meg!

  - De hát Ön mondta, hogy meg kell védenünk a demokráciát, meg, hogy le kell győzni a szélsőségeket. - próbálkozott a rendőrkapitány.

  - Igen, de a Vonához egy újjal sem szabadott volna hozzáérnetek! Nem megmondtam?! Hőst csináltatok belőle... - mondta Drazsé túlvilági hangon. - Basszátok meg... Ebből miniszterelnök lesz... Az Orbánból is az lett, a Demszkyből meg főpolgármester... Azokat is mi vittük el húsz éve.

  - Jelentem, majd a jövő szombatra bejelentett tüntetésükön elintézzük őket! - próbálkozott a rendőrfőnök.

  - Mit akarsz ott csinálni, te répa?! Szétlövöldözöd a fejüket, mint 2006-ban?! - mondta lemondóan Draskovics. - Nézd meg, mi lett abból is. Nem győzzük a kártérítéseket fizetni... meg 15% szavazott rájuk... Az lenne a legjobb, ha oda se mennétek. Munkahelyetek már úgyse sokáig lesz. - vágott oda.

  - Hogy-hogy? - képedt el a főrendőr.

  - Úgy, hogy létrehozzák a csendőrséget, titeket meg felszámolnak jogutód nélkül. Mint egy offshore céget. - Jutott eszébe a frappáns hasonlat.

  - Na de rendvédelemre szükség van! - próbálkozott Bencze.

  - Arra igen - vágott közbe a miniszter- de nem rátok! Annyira bénák vagytok, hogy még egy vízágyú beszerzést sem tudtok normálisan elintézni! Mondtam, hogy ne az unión kívüli menekültek lázadásaira hivatkozzatok, mert nem fog bejönni! Még szerencse, hogy izraeliek a beszállítok... Szarban vagyunk Józsi! - sóhajtott Draskovics és igazából már nem is haragudott. A jövőjét tervezgette. Együtt hallgattak. Bencze József dandártábornok, országos rendőrfőkapitány azon gondolkodott, hogy esetleg még a 2010-es választások előtt kéri nyugdíjazását.

  Mindketten tudták, hogy a másik mire gondol. Kifogytak a szavakból.

  - Szevasz Józsikám, vigyázz az egészségedre! - Búcsúzott Draskovics. - Szevasz Tibikém, köszönt el a tábornok, hiszen ők egyébként barátok voltak.

  Magyarok ezrei ébredtek büszkén és boldogan.

  Vona Gábor bekukkantott a még alvó kisfiához.

  Gyenge Zsolt
  .....”
 • 55. Reális 2009. július 06. 08:30
  „Majd a következő választáson eldől minden!Márha a baloldal nem avatkozik bele a demokrácia rendjébe fegyveres rendőrséggel!Mint Iránban!Nincs demokrácia ebben az országban!Szocialista diktatúra van,ami kezd durvulni!”
 • 54. taki 2009. július 06. 07:51
  „"Fűben ülni tilos! Akinek mégis eszébe jutna csoportosan, békésen a bajtársaival, a barátaival ücsörögni, megpihenni, az készüljön fel, mert azonnal elhangzik ellene a sündőrségi csatakiáltás: Sün! A következmény: trappoló droidok, automata ütlegelés, közvetlen közelről, vakításig gázspray spricc, majd pedig elhurcolás, bilincsbe verve, hogy végül ne a fűben, hanem a cellában csücsülhessen az ember.

  Ilyen országban élünk! Miközben mindennapossá válnak az olaszliszkai, a kiskunlacházai, a veszprémi esetek - hogy néhányat említsek az elmúlt időszak brutális gyilkosságai közül -, addig a rendőrség ülő emberek tömegoszlatását kezdi el rendszeresíteni, csak mert egy összezsugorodott, hatalmát féltő politikai klikk utasítására valami bírónő szerint azok keltenek ma félelmet állítólag Magyarországon, akik felhívják a figyelmet a közbiztonság romlására, akik megoldást sürgetnek, akik védelmet biztosítanak a rettegésben élőknek, akik szolidaritást vállalnak az elesettekkel.

  Ma fontosabb a törvénytisztelő, tisztességes embereket hajkurászni, terrorizálni, letiporni, megverni, bebörtönözni, mint inkább helyreállítani az országban a szétmálló közbiztonságot. Egy kis balhéra, egy kis erőszakra, egy kis tömegoszlatásra mindig van rendőr, de hol voltak mikor Siófokon egy 200 fős bűnözői cigánybanda vonult fel, hogy félelmet keltsen a környék vállalkozóiban és lakóiban, kinyilvánítva területi igényét???

  Lehet, hogy éppen a sünformációt gyakorolták azok ellen, akik szerint a cigánybűnözők siófoki vonulása csak a jéghegy csúcsa...?

  Furcsa paradoxon, hogy a rend állítólagos őrei folyamatosan a rendpártiság ellen lépnek fel a lehető legbrutálisabban.

  Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretném tudni, hogy a ,,magyar" rendőrség, amely az ország minden sarkából verbuválta össze viszkető kezű pribékjeit, mennyit költött arra, hogy békésen ücsörgő, becsületes emberektől ,,védje" meg Budapestet??? Mennyi pénzt pazaroltak a magyar adófizetők pénzéből arra, hogy a bűnözői hullám megállítása, a közbiztonság stabilizálása helyett szétverjék azokat az embereket, akik valóban szolgálnak és védenek?

  És hogy kik ezek az emberek, akik ellen a regnáló hatalom és annak rendőrsége összefogott, ilyen törvénytelenül, ilyen brutálisan? Kik azok az emberek, akiket a legszívesebben eltörölnének a nemzet kopott vöröshóhérai, politikai bűnözői, miközben sok magyar számára ezek az emberek jelentik az utolsó védőőrsöt? Ők a Magyar Gárda tagjai, nem valami posztkommunista hatalmi csoportosulás eszközei, mint a jelenlegi rendőrség, hanem olyan bátor férfiak és nők, akik kiállásukkal, bátorságukkal, bajtársiasságukkal valóban a magyar nemzetet szolgálják és védik!

  Ezzel szemben mit jelent ma rendőrnek lenni?

  Mikor újra és újra megnézem azokat a képeket és videókat, ahol a rendőrök közvetlen közelről fújnak gázsprayt a földön ülő, egymásba kapaszkodó, egymást hősiesen védő Gárdisták szemébe, eszembe jutnak a háborús bűnösök, akik becstelen tetteiket letagadva mindig arra hivatkoztak, mindig azzal védekeztek, ha a vádlottak padjára kerültek, hogy csak parancsokat teljesítettek. Így látom ma a ,,magyar" rendőröket is. Lelketlen zsoldosok, akikben egy szemernyi becsület, jóérzés, szolidaritás sem volt, hogy megtagadják feljebbvalóik törvénytelen, az emberi jogokat sértő parancsaikat! Ha pedig majd a vádlottak padjára kerülnek, mert már bizonyosan közeleg ennek is az ideje, elmondják majd ártatlanul pislogva a bűnösök mindenkori védőbeszédét: ,,Mi csak parancsot teljesítettünk!"

  Nos, aki képes egy földön ülő vagy fekvő embernek az arcába egy egész palack gázsprayt nyomni, úgy, hogy az tehetetlen vele szemben, az nem ember, az nem rendőr, hanem csak egy aljas pribék! Nem menti fel bűnei alól az sem, hogy ,,csak" parancsot teljesített! Ez nem mentség, hanem bizonyíték arra, hogy egy programozott droid, mely képes lehet bármilyen embertelenségre, ha utasítják rá!

  Na kitől is kell akkor most félnünk? A sündroidoktól, akik lelketlenül teljesítenek erőszakos parancsokat, vagy a Magyar Gárdától, akik testvérként kapaszkodtak össze és ülve demonstráltak egymásért, fennmaradásukért illetve mindannyiunkért, hiszen a Gárda a magyar emberekből, a magyar emberekért szerveződött, nem pedig egy bukott hatalom zsoldjáért!
  "
  http://ellenkultura.info/magyar-garda-kontra-sundroidok/”
 • 53. bugriskin 2009. július 06. 05:52
  „moderálva”
 • 52. vonLichthofen 2009. július 06. 02:18
  „Az 52 alatti ........-hoz.
  1,/ A Magyar Gárda az érvényes magyar törvények alapján szerveződött és volt bejelentve az erre hivatott intézményeknél. A Magyar gárda soha NEM szegett meg egyetlen magyar törvényt sem, sem nem tevékenykedett a szervezet alapszabályával ellentétben.
  2,/ A te hazádban érthető módon tűrhetetlen, hogy antiszemita szólamok jelenjenek meg. A Mi Magyar hazánkban még szólásszabadság van - bár egyre inkább korlátozva.
  Ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnád adni az antiszemitizmus, a rasszizmus vagy apartheid meghatározását. Erre egyszerűen nem elég a politikai és történelmi tudásod és képességed a dolgok komplex elemzésére is elenyésző/nem létező.
  3,/ Ugy tűnik a Kisalfold.hu szerkesztői nem értenek egyet a te meghatározásoddal ezekben a kitételekben, ezért is hagyjáb bent azokat a hozzászólásokat amelyeket te kivetendőnek találsz.4,/ Ki vagy te, hogy igy fogalmazol...- nem adhatunk helyet olyan nézeteknek amelyek nem szalonképesek Europában....-
  Még jő hogy senki nem kérdez meg egy alultájékozott, a tényekről mit sem tudó akárkit. Jelenlegi tudásod nem hiszem, hogy elegendő annak megítélésére, hogy mi szalonképes Europában és mi nem.5,/ Egy törvényesen bejelentett civil szervezet önkényes és törvénytelen feloszlatása NEM tekinthető szalonképesnek sehol a világon.
  6,/ A Gárda feloszlatása és a Hazafiak letartóztatása felett érzed örömöd arra az időre emlékeztet, amikor az 56 utáni perek során náhányan tapsoltak a 17-18 éves elitéltek és Tihanyi László tanár Ur felakasztásának hírére.”
 • 51. kolombela 2009. július 06. 00:37
  „pancser
  " Egyébként messze nem olyan a magyar közvélemény, mint ahogy a hozzászólásokból látszik" Azt csak szeretnéd ha így lenne, pedig pont az ellenkezője igaz és egyre igazabb lesz. Igazán levehetnéd a narancsszínű hályogot szemedről és rájönnél, hogy azért vergődsz, mert nem bízol egyértelmű fidesz győzelemben az országgyűlési választáskor. Rettegsz attól, hogy Viktorka nem lesz képes önálló kormányt alakítani, hogy valakivel kompromisszumot kell kötnie, hogy a fidesz nem lesz képes az országot a komoly politikai és gazdasági válságból kivezetni (pedig nem lesz képes), hogy Orbán 2014-ben újból bukott politikus lesz, hogy a fidesz elveszti azt a népszerűségét, amiben most pillanatnyilag van (pedig elveszti), hogy.... még sorolhatnám. Hidd el nem éri meg rettegésben élni Persze ha a fidesz hatalomra jutása és annak hosszabb ideig magtartása neked komoly gazdasági, netalán hatalmi poziciót jelent, akkor csak nyugodtan rettegj mert megérdemled.
  ,,A gárda puszta léte, hogy létrejöhetett az vérlázító." Másoknak pedig az a vérlázító, hogy politikusok, mint Orbán is cserben hagyták választóikat, hogy hülyének nézik az embereket, hogy azt gondolják, hogy mindent megtehetnek pozíciójuknál fogva (sajnos még megtehetik), hogy bizonyos népcsoportot manipulálhatnak céljaik elérésében, hogy ezzel a manipulációval egyes pártok hallgatólagosan egyetértenek, hogy....
  Keményen antiszemitázol, rasszistázol pedig a kirekesztő magatartást te demonstrálod azokkal a megjegyzéseiddel, ahol gyakorlatilag a fizikai megsemmisítést mint megoldást tartod egyedüli megoldásnak azokkal szemben, akik nem narancsszínben látják a világot.”
 • 50. pancser 2009. július 05. 23:39
  „A gárda puszta léte, hogy létrejöhetett az vérlázító. Ugyancsak tűrhetetlen, hogy ma Hazánkban szélőjobbos antiszemita szólamok egyáltalán megjelenhetnek egy újság fórumán. Akinek érdeke a Jobbik és a gárda az az MSZP, a jobboldal megosztása és lejáratása a cél. Keményen, csak keményen bánni a szélsőjobbosokkal, a legcsekélyebb megnyilvánulásra lecsapni. Az antiszemita, rasszista nézeteket hangoztatók elnémításásra számos lehetőség van amely törvényes. Antiszemita, rasszista nézeteket először is kimoderálnám, ha folyamatosan ez irányba törekedne valaki egyszerúen kitiltanám. Ha igaz az ami a felhasználói szabályzatban szerepel akkor így kellene tenni. Egyébként messze nem olyan a magyar közvélemény, mint ahogy a hozzászólásokból látszik. Azért, hogy ez így maradjon nem adhatunk hellyet olyan nézeteknek, amelyek nem szalonképesek Európában. Későn nagyon későn történt határozott intézkadés a gárda ellen, sajnos sanda politikai szándékot látok, de nem a Fidesz részéről! Akinek a kezében a kormány arra van bízva a gépkocsi is, meg az ország is.”
 • 49. Túrabakancs 2009. július 05. 22:16
  „pancser és a többiek!
  Olvassátok el hogy Bernie Eccleston mit is nyilatkozott Hitler munkásságáról, remélem őt nem nyilvánítjátok fasisztának, meg nyilasnak! Neki hisztek ugye? Nagy rálátása van a dolgokra, tehát
  felelőtlenség lenne agymosott szélsőjobbos emberkének nevezni.
  Az hogy jövőre kit fognak nyilvántartásba venni, arról nekem homlok-
  egyenest más a véleményem, valószínűleg a ti fajtátokat. Ha meg a
  nyugat tüntetőleg "elzárná a csapokat" Magyarország felé, /pénzügyileg/ akkor a tifélétek vagyonát amit összeloptatok az
  évek folyamán, zárolva lesznek, így pótolható lesz a hiány! És ezt
  a lakosság minden további nélkül el fogja fogadni, hiszen ilyen az emberei természet. Irigy. :)”
 • 48. sturmtiger 2009. július 05. 21:48
  „patriot
  Én sem szeretem egyiket sem sőt mint mondtam nekem egyik párt sem szimpatikus csak közbe olyan hülyeségeket olvasok amiket írnak hogy azt el is hiszik.”
 • 47. sturmtiger 2009. július 05. 21:44
  „Ja és Őzgidácska sete-suta ránetévedj az országútra.”
66 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tüntetést szervez jövő szombatra a Jobbik a Gárda érdekében

Tüntetést szervez a Jobbik Magyarországért Mozgalom július 11-én, azaz jövő szombaton 17 órára a… Tovább olvasom