Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Kisteleki a jelölt

Az amatőrök és a profik egyaránt Kisteleki Istvánt javasolják a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki posztjára. Horváth Cs. Attila elnökségi tagjelölt.

Labdarúgás

A liga taggyűlése és az amatőrök tanácskozása után tartott sajtótájékoztatón kiderült, hogy a profik egyhangúlag az MLL első számú vezetőjét választották elnökjelöltnek, míg az amatőröknek két jelöltjük is volt a posztra, de 17:1 arányban – két tartózkodás mellett – a szövetséget a február 24-i tisztújító közgyűlésig irányító ad hoc bizottság vezetőjének szavaztak bizalmat Genzwein Ferenccel szemben.
A profiknak nyolc jelöltje volt elnökségi tagnak, végül az élvonalbeliek közül Jámbor János (Vasas), Kovács Péter (Újpest), Nagy Ferenc (ZTE), Szima Gábor (Debrecen), az NB II-esek közül Ferencz Gábor (Szolnok) és Molnár Ferenc (Felcsút) élvezi majd a liga támogatását.
Az amatőröknek öt keleti és négy nyugati jelöltjük volt az MLSZ vezető testületébe, közülük keletről Helmeczy Lászlót (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), Pál Lászlót (Heves), Fekete Miklóst (Pest), míg nyugati részről Horváth Cs. Attilát (Győr-Moson-Sopron), Rákóczi Istvánt (Baranya) és Nemes Ferencet (Fejér) támogatják majd az MLSZ-közgyűlésen.
Horváth Cs. Attila megjegyezte, a maradék két elnökségi helyre egy üzletembert és egy szakmabeli személyt szeretnének felkérni, de nevük egyelőre nem publikus.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kukorelliné Etl Erika

Kukorelliné Etl Erika, a győri Vocational Academy matematikatanára nyugdíjazásakor elhatározta, hogy… Tovább olvasom