Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -2°C Még több cikk.

Kiskarácsony mindenáron

Steve Finch megszállott karácsony-rajongó. Az évek során kialakult szokásait a kívülállók valószínűleg bájosnak tartanák, a családja viszont nehezen tolerálja az idegőrlő hagyományokat. Ám Steve karácsonyi boldogságát darabokra zúzza az új szomszéd, az autókereskedő Buddy.
rendező: John Whitesell

forgatókönyvíró: Matt Corman, Chris Ord, Don Rhymer
operatőr: Don Rhymer
producer: Michael Costigan
vágó: Paul Hirsch

szereplő(k):
Danny DeVito (Danny Banning)
Matthew Broderick (Steve)
Kristin Davis (Kelly)
Kristin Chenoweth (Tia)
Alia Shawkat (Madison Finch)
Sabrina Aldridge (Emily)
Kelly Aldridge
Dylan Blue (Carter)
Lochlyn Munro (Ted)

A film sztorija

A karácsony a szeretet ünnepe, de nem zárja ki a veszekedést. Sem a cselvetést, az árulást, és a ravasz kitolást.

Egy kisváros büszke polgára (Danny DeVito) elhatározza, az idén olyan boldog karácsonyt szervez, hogy még az űrben is tudjanak róla. Annyi kis fényes villanykörtével akarja feldíszíteni házát, hogy a marslakók is jól lássák. Szomszédját (Matthew Broderick), aki egyébként maga is jóravaló, rendes polgár ez a terv rettentően bőszíti és mindenképpen meg akarja akadályozni.

A frontvonalak egyértelműek, a lövészárkokat kiásták. Két elvetemült családapa mindenre kész, hogy pokollá tegye a szomszédja életét. www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - Zsigmond Nóra

"Az egyre kétségbeejtőbben ötletszegény Hollywood úgy látszik, még mindig ki tud találni valami újat: soha nem gondoltam volna, hogy egy történetet fel lehet fűzni a családi ház karácsonyi égőkkel való felszerelésének már-már fausti tébollyá duzzadó problémája köré, amíg meg nem néztem jelen opuszt. A Kiskarácsony mindenáron reménytelenül buta film, az első percétől kezdve kiszámítható konfliktusokkal és megoldásokkal."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázár és támogatás

A lakosság kétharmadát érinti majd a gáz- és távhőár-emelkedés ellensúlyozására kérhető támogatás. Nem mindegy, hogy a minimális 61, vagy az egyelőre maximálisnak tűnő 100 forintot fizetjük január elsejétől a gáz köbméteréért. A támogatás igényléséhez minden háztartás kap majd egy űrlapot, de már honlapunkról is letölthetők az űrlapok >> Tovább olvasom