Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 23°C Még több cikk.

Kisgazdavita a támogatásokról

Hétfői számunkban megjelent „A kisgazdák (még) nem támogatják Borkait” című cikkben közöltekre reagált levelében a megszólított Tallián István mint a kisgazdapárt Győr városi elnöke.
„Az elmúlt hét péntekjén a Független Kisgazdapárt győri szervezete szövetséget kötött a Fidesz győri szervezetével. A városi szintű megállapodást a két városi elnök írta alá, így az FKGP győri szervezete részéről én voltam az aláíró. A városi megállapodáshoz az önmagát megyei elnöknek tituláló Erdős Sándornak semmiféle köze nincsen és nem is lehet. Értjük persze, hogy sokan célul tűzték ki a jobboldal megosztását Győrött, de ennek nem lehet és nem is lesz áldozata a Fidesz és a kisgazdák győri szövetsége. Az FKGP győri elnökeként is azt kérem szimpatizánsainktól, hogy Borkai Zsoltot támogassák az önkormányzati választáson" – írja Tallián István.

* * *

Erdős Sándor, a kisgazdapárt megyei elnöke tegnap a megyeházán – miután leadták a megyei listaállításhoz szükséges ajánlószelvényeket – a Kisalföldnek azt nyilatkozta: ők Győrben Schmidt Péter független polgármesterjelöltet támogatják.
A Kisalföld a vitát ezzel lezárta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítünk a Presztízs díjas pályázatok megírásában

Egy héttel ezelőtt jelent meg a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó pályázati felhívása a 2006-os… Tovább olvasom