Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Kisfiát gázolta el tolatás közben egy férfi

Az elsődleges információk szerint a 36 éves férfi a garázsból tolatott ki, s nem vette észre a 4 éves kisfiút.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 4 éves pázmándi kisfiú, akit édesapja gázolt el tolatás közben vasárnap, a déli órákban - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az elsődleges információk szerint a férfi a garázsból tolatott ki, s nem vette észre 4 éves kisfiát

A gyereken átment a kocsi bal hátsó kereke - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint a kisfiút veserepedéssel és zúzódásokkal ápolják a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházban. A baleset körülményeit büntető eljárás keretében vizsgálja a székesfehérvári rendőrkapitányság.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. mima 2011. szeptember 26. 19:38
  „20. knifemaster : helyesírás? ? És igen, nagy hiba.Ha tetszik, ha nem.
  21. lacivélemény: végre egy felelős apa!!!Lehet utánozni.És helyesen is ír...
  Továbbra is kívánom, hogy rendbe jöjjön a kisgyermek.”
 • 21. lacivélemény 2011. szeptember 26. 14:57
  „Én tolatás előtt mindíg megnézem, hol van a kisfiam (jelenleg 6,5 éves), amíg nem vagyok abban biztos, hogy esetleg nincs a kocsi mögött nem kezdek tolatni...és nem utólagossan okoskodok én így csinálom.

  Ettől függetlenűl-sajnos- lehet hibázni...nincs 100%-os figyelem.

  Jobbulást a kicsinek !”
 • 20. knifemaster 2011. szeptember 26. 09:02
  „17. mima 2011.09.26. 06:47
  Ha egy ajtó nincs becsukva az kis hiba vagy nagy hiba? :D
  Gondókodni sosem baj.”
 • 19. kisember1 2011. szeptember 26. 07:54
  „17. mima 2011.09.26. 06:47
  Igen, figyeljünk kicsit egymásra.

  Készítettek egy felmérést. A felmérésben az fehérbőrű családok és színesbőrű családok családon belül egymásra fordítot figyelmét nézték. A nem színesbőrűek egy adott helyzetben pl. összejövetelen nem figyeltek a saját gyermekeikre sem. Illetve nem mindegyik. A színesbőrűek nemhogy csak saját gyermekeiket figyelték, egymásét is. Meg is állapították, hogy a gyermekek egy olyan közösségbe nagyobb biztonságban vannak a közösség összetartó ereje révén.
  Máshogy vagyunk berendelkezve, szerintem épp itt az ideje, hogy máshogy gondolkodjunk.
  Azaz, ha egyedül látunk lófrálbi egy kissrácot, ugyanmár mi felnőttek kérdezzük meg, hogy mit keres egyedül.
  Egyébként azt gondolom, hogy az ilyen általában szerencsétlen baleset. De nem fontos egyből beparkolni, várjuk meg míg biztos mindegyik poronty biztonságban lesz.
  A babakocsival elmegyek a zöldségeshez. A zöldséges egy kis bolt. A babakocsiban a kisfiamat kinthagytam a bolt előtt, a pénztárcámat bevittem. Persze rálátok a kicsire. De a pénztárca fontosabb mint a kicsi? Mert azt szorongattam. Hát szégyenlem magam, komolyan,.”
 • 18. Ancsy107 2011. szeptember 26. 06:48
  „nem ítélkezni kell, hanem beismerni, h igen is, egy nagyobb méretű járműnél , nem vehette észre, visszapillantóból sem :( remélem meggyógyul a kisgyermek, és a szerencsétlenség miatt nem megy tönkre egy család élete :(”
 • 17. mima 2011. szeptember 26. 06:47
  „A hideg ráz!Remélem felépül a kicsi.Azzal én is egyetértek - két gyerekes anyaként - hogy becsúszhat egy apró hiba.Azért az, hogy elütnek egy gyereket NEM APRÓ HIBA!!!Elesik a gyerek futás közben, az apró hiba.Emberek!!!Naponta gyalog járok, buszozok, és látom, hogy milyen közöny van az emberek arcán a gyerekek iránt, a zebránál sem állnak meg, letojják, hogy hány éves a gyermek, aki egyedül kénytelen közlekedni általános iskolásként, mert anya,apa már robotol reggel, hogy legyen mit az asztalra tenni.FIGYELJÜNK MÁR EGYMÁSRA ÉS A GYEREKEINKRE!!!Segítsük át a gyereket a zebrán, még akkor is, ha nem a sajátunk.Mindig meg kell győződni, hogy a gyerek biztonságban van.4 éves gyereknek még nincs felelősség tudata sem félelem érzete.Tényleg remélem, hogy a kicsi felépül, a szülő/k meg elővigyázatosabbak lesznek.”
 • 16. bősárkányi 2011. szeptember 25. 21:00
  „Nem ez az első ilyen eset és az sem, hogy a kéziféket nem behúzó sofőrt üti el a saját autója a saját udvarán (hegyvidéken).”
 • 15. Alajos 2011. szeptember 25. 20:58
  „Bocsánat,mesélek:
  Beszereltem az akciós kínai tolatóradart a kisbuszba.Akkor délelőtt szépen működött. Délután indulás előtt csak büszkeségből(!) körbejártam a kocsit, lám, milyen jól mutat...Beszállás, cihelődés, indítás. Hátramenetben sivít a radar.Na, ez hamar elromlott. A kocsi körbejárásakor kb. a negyedik parkolóállásban volt egy kismama, 3-4 éves gyermekével. Egy villanásra láttam a tükörben a kismamát. Mire az agyam feldolgozta, hogy a kismama egyedül van,már mozdult a kocsi hátra. Hogy miért tettem vissza üresbe, és miért mentem a kocsi mögé, nem tudom. Ott guggolt a kissrác a kocsi mögött és a teniszlabdát akarta leszedni a vonóhorogról...Mikor szó nélkül odavittem a gyereket az anyjához, igen gyanús lettem neki, hogy ugyan miért ölelgetem annyira az ő aranyoskáját. A fagyija meg már a könyökéig folyt. Mennyit kaptam volna, ha...”
 • 14. T. 2011. szeptember 25. 20:33
  „Jobbulást az apróléknak!! Épp elég lehet a szülők baja....”
 • 13. zotya975 2011. szeptember 25. 20:25
  „Nem, soha nem történhet meg...még a kutyát is elzárom, és csak utánna ülök be a kocsiba...ahogy előttem is írták a gyerek vagy mellettem van, vagy az anyja kezébe, aki meg előttem van ahol látom.”
 • 12. Flúgatlan 2011. szeptember 25. 20:06
  „Ne osszuk az észt!

  Az ilyen helyzetekre én is nagyon vigyázok, ha tolatok, megbizonyosodom, hogy a gyerekek ne járjanak arrafelé, de hát ki hibátlan? Tényleg lehet, hogy az anyukára volt bízva a kicsi, csak ő nem figyelt, vagy kiszökött, mert a nagytesó nem zárta kulcsra az ajtót, ... A fene tudja ennyiből, ki a felelős.

  Sajnálom a kisgyereket, de a szülőt is. Igen nagy büntetés lehet neki az is, hogy tudja: ő hajtott át a kisgyerekén. Én nagyon rosszul viselnék egy ilyet.”
 • 11. Lobbo71 2011. szeptember 25. 20:01
  „Akinek van gyereke, az tudja, hogy nincs olyan, hogy 100%-os felügyelet. Bármikor becsúszhat egy apró hiba és ha nincs szerencséje a gyereknek vagy a szülőnek, akkor komoly baj lehet belőle.”
 • 10. Tunde24 2011. szeptember 25. 19:42
  „Ez bármikor megtörténhet,nem kell hozzá felelőtlen szülőnek lenni.A gyerek az gyerek,nem méri fel a helyzetet.Jobbulást a picinek,az enyémmel egyidős.”
 • 9. gig-big 2011. szeptember 25. 19:34
  „3. abuserpro! Minden esetben a szülő a hibás!
  Háromgyermekes apuka vagyok.”
 • 8. egylány00 2011. szeptember 25. 18:44
  „nem jutok szóhoz!!! :( Nagyon remélem, hogy túléli a pici:(”
 • 7. zati19 2011. szeptember 25. 18:41
  „Én egy macskát is észrevettem, hogy a kocsi mögé ment, erre van a visszapillantó! Látod szemed sarkából is a mozgást! Igen is, a szülő a felelős. Ha nem is vette észre, nem vigyázott/vigyáztak rá! Mert a kocsi mögött volt. Múlasztás, akár mit mondasz abuserpro! Ha személyes sértésnek veszed, ott hibák vannak, ez a véleményem!”
 • 6. Truder 2011. szeptember 25. 18:41
  „3: te miről beszélsz? Itt senki nem támad senkit! Nem tudom ezt hol olvastad...”
 • 5. bojtár 2011. szeptember 25. 18:25
  „pedig alap,soha nem ülök be úgy a az udvarba az autóba,hogy vagy nincs mellettem a gyerek vagy 100% nem látom az anyja kezében.soha.”
 • 4. Napocska 2011. szeptember 25. 17:21
  „Nem a hírekből kell megtanulni!”
 • 3. abuserpro 2011. szeptember 25. 16:35
  „2: Ez az, támadjuk minden esetben a szülőt! Gratulálok! Mi van ha a gyerek kiszökött a házból és hirtelen ment a kocsi mögé? Nyilván akkor is az apa tehet róla ugye? Meg nyilván nem figyelt eléggé mi? Kötve hiszem! Itt mindig cska a szülőekt támadják, de senki nem veszi figyelembe, hogy mit tud okozni és mit is okoz egy fiatal gyerek akár akaratán kívül. Szép, modnhatom!”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány: nincs szükségünk az MSZP vagyonára

"Nincs szükségünk az MSZP vagyonára. Arra van a legkevésbé szükségünk" - így reagált Gyurcsány… Tovább olvasom