Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

KISALFÖLD JÁTÉK: EU-szótár

Új  induló játékunkban a népszerű szóról szóra vetélkedéshez hasonlóan nem csupán tanulhatnak, de nyerhetnek is. Méghozzá egy brüsszeli utazást!

A Kisalföld és a Vocational Academy közös játékot hirdet. A Kisalföldben EU-szótár jelenik meg napról napra, s háromheti tananyagból vizsgázhatnak az önként jelentkezők. A különböző témaköröknek külön győztesei is lesznek. Pk értékes ajándékot kapnak. A havi győzteseket a mindig négy hétig tartó fordulók után sorsoljuk ki. Azok, akik rendszeres beküldői a játéknak, joggal pályáznak a főnyereményre, a többnapos brüsszeli utazásra!

2004 májusa a csatlakozás dátuma. Legyen ott Ön is a Kisalföld és a Vocational Academy segítségével az unió fővárosában!


Miért segíti a játékot a Vocational Academy a kérdések és a szakszerű válaszok összeállításával? A választ az iskola vezetőjétől kaptuk meg: „A tanév vége közeledtével minden iskolában számba veszik az eredményeket és a következő év megoldásra váró feladatait. Nincs ez másképp a Vocational Academy Két Tanítási Nyelvű Általános és Szakközépiskolában sem. Az 1997- ben alakult intézmény még csak néhány éve tárta nagyra az európai ismereteket Európában elsajátítani akaró diákok előtt kapuit.

Az eltelt néhány év csak a kezdeteket jelenti, mely tele van örömökkel és biztatással egy színvonalasan fejlődő intézményi jövőkép kirajzolódása közepette."

A dinamikusan fejlődő intézet igazgatója, Benkő Csabáné azt is elmondta, az uniós ismeretek ma már minden munkaterületen fontosak. A győri iskola ezért felkészült ezek oktatására, s örömmel vonja be az EU-szótár segítségével Győr-Moson-Sopron megye lakosait, a Kisalföld olvasóit is a tanulásba.

EU- játék >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A roma sértődés politikai húzás volt

Lemezbemutató koncertet tart ValóságShokk címmel június negyedikén Győrben az Irigy Hónaljmirigy. Az… Tovább olvasom