Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Királynők egymás közt

Horváth Éva alkalmi riporterként titkairól faggatta Bálint Antóniát. De ne szaladjunk ennyire előre!

Köszöntöm a kedves nézőket, a következő pillanatokban Bálint Antóniával, jó barátnőmmel fogok interjút készíteni, és annyit előzetesen elárulhatok, hogy nem egyedül érkezik erre a beszélgetésre – kezdte Horváth Éva élete első interjúját.

De ne szaladjunk ennyire előre! Hőseink, név szerint Bálint Antónia és Horváth Éva egyelőre még csak a lépcsőházban araszolnak felfelé a fotóműterembe, ahol terveink szerint mélylélektani interjút készít majd hazánk két büszke szépségkirálynője, egy időben, egy helyen - egymással. Lássuk a szereplőket kicsit közelebbről.

Bálint Antónia, a riportalany. Hét évig szertornázott, innen hibátlan az alakja. 18 évesen kezdett modellkedni, innen egyenes út vezetett a ’91-es Miss Hungary-választásig, ahol az ő fején landolt a korona. Azóta közszereplőként láthattuk, jelenleg egy alapítványnál dolgozik, hátrányos helyzetű gyermekeken segít.

Horváth Éva, a riporter. Közgazdasági és marketing diplomával rendelkezik, több nyelven beszél, 1998-ban választották Magyarország legszebb nőjének, hobbija a testedzés. Méretei: 96-60-90. Az egyik legkeresettebb fotómodell hazánkban. Éppen újságírói szárnyait bontogatja, fegyvere az őszinteség és a határozottság.

- Toncsi, ki ez az új férfi, akivel érkeztél? – teszi fel első kérdését Éva.

– Ez a legújabb férfi az életemben, egy új szerelem. Egy kicsit szőrös, de legalább az enyém – válaszolja Antónia.

- Mi a helyzet gyerekügyben? – folytatja Éva.

– Gyerekügyben? Nézd, most, hogy magányos vagyok, ha csak nem a Jóisten áld meg ezzel a dologgal, akkor így nem nagyon. De most, hogy nincs senki az életemben, ez a kérdés most húzódik – mondja Antónia.

- Mi a helyzet a szingli élettel és hogy érzed magad, mint szingli nő? – kíváncsiskodik a barna szépség.

– Nem gondolnám magam szinglinek, nekem a szingliség olyan dolog, amit egy nő maga választ, hogy nem kellenek a férfiak. Én nem azért vagyok egyedül, mert minden vágyam az volt, hogy egyedül legyek, hanem így alakult az élet, és ha valami nem működik, abból szeretek kiszállni, de nem szeretnék hosszú távon egyedül lenni, most jól érzem magam.

Még mielőtt férfiak tömött sorokban indulnának Toncsi felé érdemes

elárulnunk: komolyodik a kapcsolata a kényeztetett mackóval.

- Mivel foglalkozol, most mit csinálsz? Mi van a színházzal? Régen hallottam rólad, hogy színházban szerepelnél – így Éva.

– A színház az most nincs, két éve nem játszom, előtte egyébként a Ruttkai Éva színházban több főszerepet is kaptam zenés darabokban. Ez most egy kicsit szünetel, ám van valami, amire most nagyon készülök. Sok minden van az életemben, az alapítvány mellett sok mindennel foglalkozom, és ha már a színházat kérdezted azzal elég rendesen összefügg – árulja el Antónia.

- Arra lennék kíváncsi, hogy mi szerepel a névjegykártyádon? Annyi mindennel foglalkoztál már... Bálint Antónia, mint...? – tudakolja Éva.

– Műsorvezető. Én a mai napig műsorvezetőnek vallom magam, abból élek, hogy műsorokat vezetek – közli Toncsi. - Az, hogy Bálint Antónia szépségkirálynő, ez nem áll meg. Az, hogy valaki szépségkirálynő, az nem foglalkozás, abból nem lehet megélni. Azóta annyi minden történt, 91-ben kaptam ezt a címet, azóta elvégeztem egy főiskolát, egy egyetemet, most a második egyetemet járom. Szóval ha azt mondják: szépségkirálynő, a hajam szála égnek áll.

A két barátnő végre bevezetett minket a folyton irigyelt királynők hétköznapjaiba, és ahogy hallottuk, bizony, nekik sem fenékig tejfel az életük. Azonban mindketten büszkén állnak kihívások elé, ugyanúgy, ahogy a korona alatt álltak egykoron.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életre keltek a tollak

Keresztes Erika első helyezést ért el egy országos kirakatrendező versenyen, ahol az ő… Tovább olvasom