Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Kilenc napon belül harmadszor vették őrizetbe

Múlt kedden ruhát próbált lopni, szombaton biciklit, majd miután öt napos elzárása véget ért, csütörtökön cigarettalopással próbálkozott egy nagykállói férfi.
Csütörtökön reggel egy nyíregyházi bevásárlóközpontban a biztonsági kamerán keresztül látták, hogy az egyik kávézóból négy doboz cigarettát lop valaki. A futva menekülő tettest a biztonsági őrök elkapták és átadták a rendőröknek. A 25 éves nagykállói férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette - írja a police.hu.

Mint kiderült, ugyanaz a fiatalember volt, aki múlt kedden egy áruházi próbafülkében átöltözve lopott ruhát, és bár őrizetbe vették, a büntetőeljárás azóta szabadlábon hagyása mellett folyik. Szombaton kerékpárlopáson érték, a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, tettéért a bíróság öt nap elzárással sújtotta, melyből már szabadult.

Olvasóink írták

 • 14. elemér 2011. január 14. 18:50
  „72 perc után kérik az elöfizetést havi 10 Euro vagy 3 hónapi 20 paypal vagy moneybroker. Ezt felesleges megvárni, csak I.P. cimet kell változtatni. Kétszer megnyomod a gombot a router-n és kapsz egy uj I.P. cimet. Minden streaming szervisznek van valami trükkje hogy pénzt akar. Ez még az egyszerü megoldhatók közé tartozik. Kifigurázták hogy lehet keresni félig legálisan.

  jimmyjim

  you dont need to wait after watching 72 minutes .just get a new ip for example by hitting the on/off button of your router twice. megavideo of all stream hosts is the one i prefer most times because it´ s the most reliable watch-at-once source since most hosts have buffer times (probably also depending on location and daytime)
  the 72 minute thing is only a trick to get people to sign up and pay. almost all stream hosts have some sort of trick to earn money(mostly by getting the people to click accidentaly on commercials for i.e. some rip off video player thing.)megavideos trick is pretty easy to work around and not as annoying as some popups once you understand it.

  i guess kim schmitz understands the nature of half legal opportunitys in a digital world that constantly changes. or at least he smartend up enough to not go to jail again moving on a rather secure side of half legality.”
 • 13. elemér 2011. január 14. 11:20
  „Tudom hogy küzködtök itt gyakran azzal amit az orrotok elé rakok, és szégyenlitek megkérdezni a dolgokat. Kattintasz kiválasztod job oldalt az év szerint mit akarsz nézni és megnézed a filmet. Ez teljes képernyö, nem mint youtube és jó minöségben. Teljesen ingyen van Ámerikábol. Ott allul vannak a micsodák ahol letölteni lehet a filmet, feltölteni uj filmet és egyebek. Ezt igy csinálják az egyetemeken is a pizsamában. Tapasztalatom hogy aki valamit tud a nagyvilágbol, és a net-röl Mo.-n annak megy az inglish lengvidzs. Tudnák egy blogot nyitni magamnak, ahol butaságaitokat megválaszolom, de nincs hozzá türelmem se kedvem. Remélem ezzel segitettem.”
 • 12. elemér 2011. január 14. 09:51
  „A megavideo fantasztikus, csak minimum inglish lengvidzs kell oda.;))”
 • 11. buggyant 2011. január 14. 08:53
  „hát nem adja fel.”
 • 10. elemér 2011. január 14. 08:12
  „A törvény szerint nem lehet letölteni és árulni a filmet. Törvény az nem mondja, hogy nem lehet nézni egy filmet. Világos hogy az ember azt néz amit akar, mert ez a emberi jogokhoz tartozik. Streaming videot pedig lehet másolni, mert a software megvan a net-n.”
 • 9. elemér 2011. január 14. 01:44
  „Netflix (streaming) nagyszerüen müxik de van néha hogy elakad. Bezárom és utána ujra kezdem. Folytatja ahol leált és simán megy végig probléma nélkül.”
 • 8. elemér 2011. január 14. 01:35
  „Youtube-on soha nemvolt teljes film, csak izesitök vagy bemutatók ami most is ott van. MPAA, az Amerikai film ipar védi a tulajdonjogokat. Meglehet vásárolni a filmeket Bluray. Ami most megy az a streaming, sokkal egyszerüb és tuti. Kattintasz és nézed a filmet

  http://www.megavideomovies.net/

  Én a Netflix-t használom havi $7.95 unlimited. Ez csak az USA-ban müxik. Honnan tudják hogy ki hol van ? Az I.P. cimröl. Ezt pedig meglehet változtatni.

  http://www.youtube.com/watch?v=BATk_Yf8D48

  Ez a cikk beszámol hogy lehet ma ingyen filmeket nézni a net-n streaming. Ilyesmit ugy hivnak hogy sajtó szabadság.

  http://articles.latimes.com/2010/sep/21/business/la-fi-ct-piracy-20100921”
 • 7. pmc 2011. január 13. 23:57
  „6. hozzászólás elemér

  youtube letiltotta, máshol nincs meg ?

  A videó Studio Canal tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt.”
 • 6. elemér 2011. január 13. 16:43
  „Akarat van, de tudás és tehetség az hiányos. Igy csinállják a profik nagyban.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZL9fnVtz_lc”
 • 5. Jandex 2011. január 13. 15:40
  „Benne legalább van akarat a "munka" iránt!:)))”
 • 4. Mankapunka 2011. január 13. 15:06
  „4-.nek már a sülylesztőbe kell vinni.”
 • 3. Csetneky 2011. január 13. 14:47
  „Talán nem is volt régen olyan nagy butaság az a 25 botütés. Ha kilenc nap alatt érezni a 75-öt a valagán, nem mostanában menne negyedszer lopni.”
 • 2. Mankapunka 2011. január 13. 14:01
  „sorok

  Mindig lesz valami hülye,aki ezek mellé áll. Bárcsak lopná ki annak a szemét,aki ezeket védi.”
 • 1. sorok_közt 2011. január 13. 13:52
  „Na az ilyet nem szabadna kiengedni soha többé.

  Tisztelt jogvédők!

  Mennyi az esélye, hogy ebből az emberből a társadalom számára hasznos ember váljon? Persze a börtönben addig ütni, amíg a fenntartását le nem dolgozza.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Médiatörvény - brüsszeli hetilap a prioritásokról

A médiatörvény körüli vita továbbra is árnyékot vet az európai uniós elnökségre, Orbán Viktornak a magyar prioritások jövő heti európai parlamenti bemutatásakor bírálatokra kell számítania. Tovább olvasom