Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Kigyulladt a manzárd

Brennbergbánya P. Horváth László Kigyulladt és kiégett egy családi ház manzárdja tegnap délben Sopron-Brennbergbányán. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár félmillió forint.
A közelben tartózkodó szomszédok vették észre azt a tüzet, amely tegnap délben történt Brennbergbányán. Ők riasztották a tqzoltókat is, akik négy jármqvel tizenketten érkeztek ki a helyszínre. A családi ház manzárdjában senki nem tartózkodott, az ajtó pedig zárva volt. A tqzoltók légzőkészülékben kezdték meg a lángok oltását. Munkájukat nehezítette, hogy a ház ablakával szemben volt ugyan egy tqzcsap, ám az nem mqködött.
– Az égő szobából két gázpalackot hoztak ki a tqzoltók – mondta el a helyszínen a Kisalföldnek Hancz László főtörzsőrmester, szolgálatparancsnok. – Az egyik sarokban összehordott ruhanemqk égtek és tüzet fogott a tetőzet nádstukkója is. A tqz keletkezésének pontos okát a szakértői vizsgálat lezárulta után lehet kijelenteni. A lakástqzben senki sem sérült meg, az anyagi kár eléri a félmillió forintot.
A tqz keletkezésénél senki nem volt otthon. A kár eléri a félmillió forintot.
Újabb lakástqz késő délután
A késő délutáni órákban újabb lakástqzhöz riasztották a tqzoltókat. Ezúttal Sopronban a Zerge utcában gyulladt ki egy negyven négyzetméteres alapterületq, tégla építésq ház tetőtere. A nagy erőkkel helyszínre érkező tqzoltók lokalizálták a tüzet – amelynek okát vizsgálják –, majd eloltották.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akinek valóra vált az álma

A Szegedi Kortárs Balett legfiatalabb táncosnője, Szarvas Krisztina nem tudja elképzelni, hogy… Tovább olvasom