Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Kialakult a keret

Jövő vasárnap tartja évadnyitóját a Rába Quelle-ETO FKC csapata. Új, főállású klubmenedzser dolgozik az együttesnél. A hatodik-nyolcadik hely megszerzése a célkitűzés.

Kézilabda

A Rába Quelle-ETO augusztus 27-én 18 órától tartja Együtt a győri férfi kézilabdáért elnevezésű évadnyitóját a Dunakapu téren, melyre nemcsak az egykori kézilabdásokat várja a vezetés, hanem mindenkit, aki a szívén viseli a győri férfi kézilabda sorsát. Kovacsics Imre, a klub elnöke elmondta: a mintegy háromórásra tervezett program során a kilátogatók megismerkedhetnek a csapattal, az elnökséggel és a szponzorokkal. Itt mutatják be az együttes új mezét is, sőt, a helyszínen kétezer ingyenjegyet osztanak szét a szervezők, mellyel a szeptember 13-i Elektromos elleni hazai mérkőzést lehet megtekinteni.
A program része lesz a Kisalföld által felfedezett vak kisfiú, Szabó András negyedórás műsora, valamint a már feloszlott TNT együttes frontembere, Dobrádi Ákos félórás koncertje. Az énekes-zeneszerző maga is kézilabdázott az ETO-ban, jelenleg pedig tagja az elnökségnek.
Az eseményre a klub már kipostázta a meghívókat, ám előfordulhatnak hiányosságok, ezért a vezetőség kér valamennyi korábbi kézilabdást – egyesületi hovatartozástól függetlenül –, hogy jelentkezzenek a megyei szövetség elnökénél, dr. Jámbor Attilánál vagy főtitkáránál, Kovács Tivadarnál a 20/455-3637-es, a 30/226-8101-

es telefonszámon, illetve a jambora@enternet.hu vagy a tivi1029@

axelero.hu e-mail címen.
Ami a bajnokságot illeti, a klub nyolcvanmilliós költségvetéssel vág neki a szezonnak, s a vezetőség az első évben minimálisan a nyolcadik hely elérését tűzte ki célul az együttes elé, de a hatodik hely megszerzése is reális lehet. Szerencsére a betegsége miatt hosszabb ideig hiányzó vezetőedző, Tóth László is visszatért a csapathoz, s az elnökség hiszi, hogy segítőjével, Deáki Istvánnal továbbra is sikeres párost alkotnak a kispadon.
A játékoskeret is teljes, új igazolást nem terveznek. Kovacsics Imre elmondta, az utolsó függő ügy végére is pont került: végérvényesen sikerült ugyanis megvásárolni az MKB-Veszprémtől Schuch Timuzsint, akivel hároméves megállapodást kötöttek.
A klubnál munkába állt a főállású klubmenedzser, aki a csapat egykori játékosának, Harta Bélának a felesége. Hartáné Kovács Edit testnevelő végzettségű, s az utánpótlás terén korábban maga is dolgozott a kézilabdában.
A fiatalokkal jelenleg hat edző foglalkozik, Deáki István, Baksa Péter, Tóth Lászlóné, Pánczél Krisztina, dr. Tóth Lajosné és Hornyák Lajos, míg a munkát az egykori világválogatott Iváncsik Mihály fogja össze.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedre hoznám…

Szolgálati úton vagy szabadságon járva sokan sokféleképpen nézünk szét otthonunktól távol. Gyakorta… Tovább olvasom