Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Kiadvány

a régió uniós sikereiről

Tíz kiadványban több mint 150 sikeres, európai uniós társfinanszírozású fejlesztési programot mutat be a Nemzeti Fejlesztési Hivatal. A hét regionális és a három tematikus összeállítás – összesen 65 ezer példányban – uniós forrásból készült. A kiadványokhoz – köztük a nyugat-dunántúli régió három megyéjének 15 projektjét bemutató brosúrához – néhány héten belül a megyei európai információs pontokban, különböző rendezvényeken, illetve – elektronikus formában már most – a hivatal honlapján juthatnak hozzá az érdeklődők.

A nyugat-dunántúli régió három megyéjének pályázói nem tétlenkedtek: a Nemzeti Fejlesztési Terv operatív programjaira mintegy 3 ezer pályázatot nyújtottak be eddig, melyek közül csaknem 1500 kapott európai uniós támogatást, összesen csaknem 55 milliárd forintot. A három megye több mint 700 pályázója pedig a projektje előrehaladásával már a számláján tudhat 20 milliárd forint pályázati forrást.
Van tehát mit bemutatni a nyugat-dunántúli régióban is: Rábapordánytól Szombathelyen át Bagodig, Hévíztől Kőszegen át Vámosszabadiig ismertet meg 15 sikeres, példaértékű uniós projektet a Nemzeti Fejlesztési Hivatal most megjelent, régiós kiadványa, amely a http://

www.nfh.hu/./index.nfh?r=&v=

8680075526&l =&p=nyugatdt internetes címen bárki számára letölthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy mecsetet támadtak meg Irakban

Legkevesebb kilenc ember életét vesztette, nyolcan pedig megsebesültek, amikor négy szunnita… Tovább olvasom