Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Ki viseli a nadrágot Madárnál?

Madár hiába várja már, hogy férj és családapa lehessen, egyelőre a karrier az első.

Erdei Zsolt hiába várja már, hogy szerető férj és odaadó családapa lehessen, sportkarrierje miatt még háza építését is el kellett tolnia. A lényeg, hogy az ideális feleségjelöltet már megtalálta: Arabella, a félig osztrák, félig spanyol, temperamentumos szépség türelmesen kivárja, míg eljön a nyugalmasabb, közös élet ideje.   

- Korábbi nyilatkozataid alapján már a vakolat színén kellene
töprengened, ennek ellenére közös otthonotok még mindig csak terv...

- Valóban, az építkezést a sűrű versenyprogram miatt el kellett halasztanunk egy kicsit - talán jövőre végre sikerül belevágnunk - de ha elkezdődnek a munkák, szeretnék teljes erőbedobással jelen lenni, nyomon követni, ahogy felépül az otthonunk. Meg persze a munkásokon is rajta kell majd tartani a szemem, és ha valami nem úgy megy, ahogy kellene, keményen az orrukra koppintok! A tervek már megvannak: mediterrán jellegű, nem emeletes, legfeljebb tetőteres házat álmodtunk a párommal, hatalmas terasszal. Utóbbi azért is kell, mert gyönyörű a kilátás a dombról - egész Budapestet látjuk majd a teraszról! Mivel a ház domboldalba épül majd, ez eleve meghatározza a formáját, elhelyezkedését.

- Te inkább nyugalmat sugárzol, Arabella viszont határozott, temperamentumos lánynak tűnik. Ki viseli a nadrágot otthon?

- A párom nagyon határozott, az biztos! Változó a szereposztás, vannak viták is köztünk, és nem ritkán előfordul, hogy én engedek. Ez persze nem jelenti azt, hogy én hordom a szoknyát!

- A sikeres sportolók körül csak úgy rajzanak a lányok. Mi ragadott meg Arabellában?

- Egy tiroli szállodában ismerkedtünk meg, ahol én egy hónapig edzőtáboroztam, ő pedig ott dolgozott. Természetesen a szépsége volt az első, ami megfogott, ennek ellenére az elején elég bátortalan voltam, így aztán neki kellett átvennie az irányítást. Ő tette meg az első lépést, utána pedig már minden ment a maga útján.

- Az ember nem nézné ki belőled, hogy bárkivel szemben is félénk vagy...

- Pedig így van. Fiatalabb koromban kifejezetten bátortalan voltam a lányokkal, most már, hogy vannak tapasztalataim, nem vagyok olyan határozatlan, de azért nem vagyok az az ismerkedős típus. Tény, hogy egy nő kedves felkérését nehéz elhárítani, de most, hogy barátnőm van, a kapcsolatunk szent és sérthetetlen. Számomra ő az egyetlen!

- Kísértések azért vannak?!

- Nincsenek. Ha nincs velem, akkor is rá gondolok, és észre sem veszem a többi nőt.

- A délies temperamentumú nők köztudottan nagyon féltékenyek. Arabella is?

- Igen, annak ellenére, hogy megbízik bennem. Ilyenkor mindig meg kell nyugtatnom, hogy én tényleg jó fiú vagyok és nem kell miattam aggódnia. Ezt őszintén mondhatom, mert valóban monogám, hűséges típus vagyok.

- A kedvesed mutatós, fiatal, barátságos lány. Te hogy állsz a zöldszemű szörnnyel?

- Egészséges féltékenység természetesen van bennem, de nem több. Amikor nélkülem megy valahova és látom, hogy szépen felöltözik, megcsinálja a haját... hát, akkor megfordul a fejemben, hogy úristen, nem leszek ott mellette, pedig biztos, hogy sok férfi nemcsak megnézi, hanem be is próbálkozik nála... El is szokta mesélni, ha udvarolnak neki, vagy elkérik a telefonszámát - persze tudom, hogy nem adja meg.

- Honnan tudtad, amikor megismerkedtetek, hogy valóban Erdei Zsolt, nem pedig a sikeres bokszoló érdekli? 

- Akkor még nem voltam ilyen sikeres és nem álltam ennyire reflektorfényben, mint most, legalábbis Németországban nem. Arabella csak akkor szembesült azzal, hogy mi folyik körülöttem Magyarországon, amikor először jöttünk haza együtt: úton-útfélen megállítottak, autogramot kértek. Egy kicsit  meg is rémült ettől a cirkusztól, de szerencsére hamar alkalmazkodott hozzá, és belátta, hogy ez kikerülhetetlenül velem jár. Egyébként nem egy szereplési vágytól fűtött ember, de rejtegetnem sem kell, szívesen megjelenek vele bárhol.

- Gondolom, egyre többen kérdezik meg, s én sem maradhatok ki: mikorra tervezitek a családalapítást?

- Azzal megvárjuk a nyugalmasabb időket, amikor az ökölvívás háttérbe szorul - ez egyébként nem sokára lesz. Akkor végre elkezdhetjük a közös, nyugodt, privát életünket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gépész

Trevor Reznik egy éve nem aludt már rendesen. Álmatlansága azonban nem szokványos inszomnia, hiszen… Tovább olvasom