Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Kézlevágással fenyegetett

Kézlevágással fenyegetett meg az iráni elnök kedden minden agresszort, amely az atomprogramja miatt a nemzetközi közösséggel vitában álló országára törne, és ragaszkodott ahhoz, hogy az iráni hadsereget a legkorszerűbb technológiával szereljék fel.
Mahmúd Ahmadinezsád a hadsereg napja alkalmából Teheránban egy katonai díszszemle résztvevői előtt hangsúlyozta: „Az iráni katonák a világ egyik legerősebb hadseregének tagjai, mert Istenre támaszkodnak. Irán ellenségei ismerik a bátorságotokat, hiteteket és az iszlám melletti elkötelezettségeteket; Irán erős hadsereget hozott létre, amely képes erőteljesen megvédelmezni az iráni nemzet politikai határait és egységét, levágni bármilyen agresszor kezét és a homlokukra tűzni a becstelenség jelét” – hangoztatta.
Ahmadinezsád többek között úgy vélekedett, hogy az iráni hadsereget a legkorszerűbb eszközökkel kell felszerelni és a haderőnek állandó éberséget kell tanúsítania; az iráni hadsereg mindazonáltal a békét fogja szolgálni, nem jelent fenyegetést egyetlen országra nézve sem. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan büntetné a szemetelőket?

Tovább olvasom