Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Kézírást gépelt szöveggé alakít

A Logitech io2 digitális toll megtanulja a felhasználó saját kézírásának stílusát és jellemzőit.
A Logitech io2 digitális toll megújult kézírás-felismerő szoftvere megtanulja a felhasználó saját kézírásának stílusát és jellemzőit, így nagyobb megbízhatósággal alakítja a leírt betűket számítógépes karakterekké.

A Logitech ioTags szolgáltatása lehetővé teszi, hogy kézzel írott feljegyzéseinket vagy azok részleteit közvetlenül átadjuk az e-mail vagy naptár alkalmazásoknak, így jelentősen megnövelve az eszköz hatékonyságát. Az eredetileg tavaly szeptemberben bemutatott Logitech ioTags szolgáltatás most már a Microsoft Word programmal is közvetlen kapcsolatot biztosít.

Amikor a tollat a számítógépes dokkolóállomásra helyezzük, kiválasztott feljegyzéseink osztott képernyőn azonnal megjelennek kézírásos és digitalizált formában is. Ezt a szöveget egyetlen gombnyomással beszúrhatjuk egy új Word dokumentumba, vagy a kézzel írott változattal a képernyőn összevetve kijavíthatjuk azt. Az io2 Digital Pen használata közben bármikor visszakaphatjuk jegyzeteink eredeti, kézírásos változatát, mert azok a tollat letéve automatikusan tárolódnak.

"Digitális tollunk műszaki megoldásai egyre jobbak lesznek. Minden egyes újítás azt szolgálja, hogy felhasználóink munkáját hatékonyabbá tegyük." - mondat James Stanford, a Logitech digitális írás csoportjának igazgatója. "Megbeszéléseken ülve gyakran több oldalnyi feljegyzést készítünk, azután értékes időt töltünk el vele, hogy számítógépre vigyük, vagy egyszerűen csak félretesszük őket. Az io2 digitális toll használatával azonban jegyzeteink minden sorát automatikusan beilleszthetjük egy e-mail üzenetbe, tennivalólistába vagy Word dokumentumba, így a lehető legkisebb időráfordítással a legtöbbet hozhatjuk ki feljegyzéseinkből."

Forrás: PC Fórum

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kifosztotta a földön fekvő áldozatát

Megvert egy 15 éves fiút, majd a földön fekvő áldozatát ki is fosztotta egy ismeretlen vasárnapra… Tovább olvasom