Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Két nap alatt elfogták a baltás gyilkost

Két nap alatt sikerült elfognia a budapesti rendőröknek azt a 35 éves, benzinkútnál dolgozó férfit, aki a gyanú szerint egy baltával meggyilkolta 25 éves társát.

A BRFK Bűnügyi Főosztályának munkatársa elmondta, a 25 éves budapesti férfi holttestét az újpesti Lebstück utcában álló egyik gépkocsi csomagtartójában találták meg, két panelház közötti parkolóban. Közölte, a jelenlegi adatok szerint a két férfi között szexuális viszony volt, ám ez a későbbi gyanúsított 35 éves férfi számára már terhes volt, és ennek az "állandó zaklatásnak" véget akart vetni.

A rendőrséget a gyilkosságról vasárnap egy bejelentő értesítette, aki egyiküket sem ismerte, és csak véletlenül szerzett tudomást a gyilkosságról. A nyomozás során a gyanúsítottat először a munkahelyén, egy újpesti benzinkútnál figyelték meg, később itt találták meg azt az autót is, melybe a véres ruhákat rejtette.

H. Róbertnél elfogásakor nagy mennyiségű pénzt találtak, valamint a kocsiban az összes holmiját is, ami arra utalt, hogy el akart rejtőzni a hatóságok elől. A rendőröknek a benzinkútnál feltűnt, hogy a gyanúsított a kút mellett állva állandóan saját autóját nézegeti. Az eddigi adatok alapján H. Róbert a társa és közte kibontakozott, számára elviselhetetlen ellentét miatt követte el tettét. A gyanúsított vallomásában azt állította, hogy a későbbi áldozat őt zsarolta, bántalmazta, és szinte lehetetlenné tette az életét.

A gyilkosság helyszíne még nem ismert, a rendőrök egyelőre csak azt tudják, hogy egy fás-bokros területen történhetett, ahová H. Róbert kicsalta társát. A gyilkos itt több baltaütéssel végzett áldozatával, majd a holttestet egy kölcsönkapott autó csomagtartójába rejtette. (Ezt az autót találták meg később a Lebstück utcában.) A gépkocsit, melyben a holttestet tartotta, és amellyel többször is parkolót váltott, H. Róbert korábban tartós használatra kapta kölcsön egy ismerősétől, aki azonban nem tudott a bűncselekményről.

Olvasóink írták

 • 10. Csetneky 2009. szeptember 16. 22:15
  „morcona!

  Ha nem lenne a felvonulás, sokkal, de sokkal kevesebben utálnák a buzikat. Persze, ez csak az én véleményem.”
 • 9. Árpád-házi 2009. szeptember 16. 19:05
  „Minden nap elolvasnék egy-egy ilyen hírt!”
 • 8. morcona 2009. szeptember 16. 19:05
  „Olyan köszi vagy!:)”
 • 7. LiamDevlin 2009. szeptember 16. 18:00
  „morcona, van egy eladó baltám, de neked ingyen odaadom:):)”
 • 6. a.h.a. 2009. szeptember 16. 16:56
  „Dehogy fikázunk téged! miért is tennénk?
  :))
  Egy ilyen szép napon?:)”
 • 5. morcona 2009. szeptember 16. 16:51
  „Vajon mivel zsarolta,mivel zaklatta? Csak nem azzal,hogy elmondja mindenkinek a kapcsolatukat? Nos akkor a kedves hozzászólók homofób része bizony bűnrészes a tettben,mivel ha nem lenne ez a közutálat,megvetés és lincshangulat a melegek ellen,akkor nem kellene egyik homoszexuálisnak sem titkolóznia,bujkálnia és végzetes tettekhez folyamodnia!Gondolok itt a rengeteg bűntudat és szégyenmardosta meleg öngyilkosra is
  Na lehet fikázni,meg szidni engem is---csak nyugodtan,ahogy szoktátok!:)”
 • 4. Csetneky 2009. szeptember 16. 15:39
  „Akkor ez most egy buzeránsok elleni támadás?”
 • 3. a.h.a. 2009. szeptember 16. 15:29
  „Szereljük fel mindet baltával....”
 • 2. Boróka53 2009. szeptember 16. 14:53
  „moderálva durva”
 • 1. Phobos 2009. szeptember 16. 14:33
  „-1 homár”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnai: Magyarország befogad egy guantánamói foglyot

Magyarország befogad egy volt guantánamói foglyot, valószínűleg egy palesztin állampolgárságú… Tovább olvasom