Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Két nap a város tisztaságáért

Kétnapos nagyszabású köztisztasági akció lesz május 27–28-án Győrött. Csoportok, akár erre az alkalomra szerveződő baráti társaságok jelentkezését várják – a legjobbak még díjazásban is részesülnek.
Győr önkormányzata jövő heti közgyűlésén az egyik téma az illegális szemétlerakók felszámolására tett intézkedésekről szóló tájékoztató lesz. (A közgyűlés anyaga a város internetes honlapján elolvasható.) Ehhez is kapcsolódva jelentették be tegnap városházi sajtótájékoztatón: az önkormányzat és a TV 2 tévécsatorna május 27–28-án nagyszabású köztisztasági akciót szervez megyeszékhelyünkön.
Várják civil szervezetek, iskolák, intézmények, vagy akár csak erre az alkalomra szerveződő csoportok, baráti társaságok jelentkezését. Ugyancsak várják azokat a cégeket, amelyek az akciót segítendő felajánlásokat tudnak tenni: munkakesztyűt, ásványvizet vagy egyebet adnak az akcióban dolgozóknak.
A hulladékgyűjtéshez kesztyűt és zsákot ad a kommunális szolgáltató, s természetesen gondoskodik a szemét elszállításáról a kijelölt helyekről. A szervezést, koordinálást a polgármesteri hivatal környezetvédelmi irodája végzi, jelentkezni is ott lehet az 500-440-es vagy az 500-441-es telefonszámon, vagy a szekeres@gyor-ph.hu e-mail címen. A jelentkezéseket legkésőbb május 24-ig várják a munka megszervezésének érdekében.
„ Biztatásul” az önkormányzat az akcióban részt vevő három legnagyobb létszámú (s persze a munkában sem lazsáló) csoportot pénzdíjazásban részesíti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hová utazik nyaralni?

Tovább olvasom