Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Két év a korrupt rendőrnek

Nem jogerősen két év letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság kedden azt a volt rendőrt, aki még tavaly májusban pénzt kért egy gyorshajtáson tetten ért autóstól Nyíregyházán.
A sofőrnek kilencvenezer forintos büntetést kellett volna befizetnie, de a rendőr közölte vele, hogy nem jelenti fel, ha kap tőle 45 ezer forintot. Az autósnál nem volt ennyi pénz, ezért a rendőr felajánlotta, hogy a maradék összeget ráér később is megfizetni. A férfi azonban feljelentette a rendőrt, akit egy hónap múlva, a fennmaradó összeg átadásakor értek tetten, és vettek őrizetbe.

A bíróság hivatalos személy által, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettében találta bűnösnek az eset miatt az állásából felfüggesztett rendőrt, s ítélte két év letöltendő szabadságvesztésre. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott enyhítésért fellebbezett, így az nem jogerős

Olvasóink írták

 • 13. kolombela 2010. január 20. 15:28
  „Nyolc hónap alatt elm is itélték. valyon a tobb tíz, száz ezer milliót ellopó politikusokat miért nem lehet ilyen gyorsan elitélni?”
 • 12. Mankapunka 2010. január 20. 01:05
  „11. te is tudsz valamit........................”
 • 11. matezsu2 2010. január 19. 23:31
  „Szegény rendőr! Rajta verik el a port 100 sokkal korruptabb kollégája helyett. Én négy éve a polgármesteri hivatalban a volt polgármester, a volt jegyző , és egy rendőr jelenlétében aláírtam egy jegyzőkönyvet bűnesetről, azután kiderült, h a rendőr csak az én átverésem miatt volt ott, és jót röhögtek rajtam. de el kellett "simikálni" az ügyet, mert nagy ember rokona volt nagyon sáros az ügyben.”
 • 10. Mankapunka 2010. január 19. 23:18
  „shaki Ne reklámozd,hogy mutyizol,mert még a végén megbuksz,mint Rottenbiller.”
 • 9. Shaki 2010. január 19. 22:29
  „Hát innen aztán kezdődik a végeláthatatlan soha véget nem érő lepusztulása 1 embernek! Mert tuti, hogy az a rendőr már nem lesz olyan egészséges, mint amilyen volt!Lelkileg! Igazságszolsáltatás? Hol van ilyen? A gyerekemet megverik, megizélik, stb, mit kapnak érte? ????
  Bár tény, hogy a rendőrnek példát kell statuálnia azzal, hogy nem korrupt, de ki nem az? Étteremben dolgozok, hazaviszek pár dolgot. Vagyis szégyen, de lopok! Ez a keresetkiegészítés! Hát Ő mit tett? Nem ugyanezt?”
 • 8. Csetneky 2010. január 19. 22:26
  „Kevés undorítóbb dolog van, mint amikor az vét a törvény ellen, akire annak védelme van bízva. Ettől függetlenül, ha az arányokat vesszük figyelembe, akkor például Cuslágnak 3332 évet kellene ülnie, pedig ő csak kis hal az Mszp tengerében.”
 • 7. Túrabakancs 2010. január 19. 22:21
  „Nem akarom védeni a rendőrt, de egyetértek az előttem
  szólókkal a büntetés súlyosságát illetően, mármint hogy
  erősen túlzó! A roma iskolás verekedőt aki meggyilkolta
  egy iskolatársát, a bíróság egyszerűen felmentette, azaz felfüggesztettel elintézték a dolgot, ez több mint gyalázat?
  Milyen bírók élnek, és dolgoznak/?/ ebben az országban?!
  Nem tudom mit tennék az elítélt rendőr helyében, de valószínűleg bosszút állnék szabadulásom után a tönkretett életemért, amit a súlyos ítélet eredményezne. Hogy kin állnék bosszút? Nem azon aki felnyomott...”
 • 6. Shaki 2010. január 19. 21:47
  „És a pedofilok mit kapnak? Csak keményet, ahogy ők tették anno, aztán folytatják, amit abba kellett hagyniuk! Persze a rendőr sem isten, de mérlegelni kellene a bűn és bűntetés kiszabása közötti szakadékot!”
 • 5. hehe08 2010. január 19. 21:29
  „és a marian cosma gyilkosa mennyit fog kapni???
  felfüggesztettet?????
  jaaaa, megélhetési....... lehet, hogy a rendőr is megélhetésből fogadta el a pénzt.....”
 • 4. SC 2010. január 19. 21:16
  „Tilosban járt a rendőr,de túl erős a büntetése.Gondoljatok csak vissza a gyilkos!!!! c. gyerekre,másfél év felfüggesztetett kapott...”
 • 3. eheh 2010. január 19. 20:27
  „hát ez vicc. Cini mennyit is kapott a 200 milláért? vagy a többi tróger. ott a libás. tönkretette többszáz ember életét, most meg ez a semmirekellő a miniszterelnökünk. szégyen ez az ország... remélem hamarosan jön a változás szele és elfújja ezt a csürhét”
 • 2. Lézerman 2010. január 19. 19:40
  „A pasasban nem volt kellő zsiványbecsület.....Egy kicsit erős volt a bünti szerintem.Persze nem kellett volna a rendőrnek igy cselekednie,gondolom nem Ő volt az egyedüli ebben az országban.
  Azért érdekes dolgok történnek nem??? Kulcsár,Printz,és a többi mennyit is kaptak a milliárdokért???????”
 • 1. TBK 2010. január 19. 19:28
  „Korrupt politikusoknak vajon hány év, ha 45e ért 2 jár.
  A kérdés költői...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Frekvenciapályázat: a Sláger is pert nyert

A Fővárosi Bíróság szerint jogellenesen fogadta be az ORTT az FM1 konzorcium korábbi slágeres frekvenciákra beadott pályázatát. Tovább olvasom